Boluspor A2 takımı Türkiye şampiyonasında Fenerbahçe'ye karşı şansız bir yenilgi alarak Türkiye ikincisi oldu. Karşılaşmada 90 dakika boyunca daha etkili olan kırmızı beyazlılar, bulduğu pozisyonlardan sonuç alamadı. Kırmızı beyazlılar, Fenerbahçe kalecisi Murat Hacıoğlu'nu geçemeyerek, çok istediği şampiyonluğu şansız bir şekilde rakibine vermiş oldu.
A2 Türkiye Şampiyonası finalinde Fenerbahçe ile karşılaşan kırmızı beyazlılar, maça hızlı başladı. Ayağa oynadığı toplarla oyunu orta sahada yönlendiren kırmız beyazlılar, ilk yarı boyunca güçlü ekibi Fenerbahçe'ye maç içinde pozisyon vermedi. Rakibini duran toplarla geçmek isteyen Boluspor A2 takımı, 29'uncu dakikada Yasin ile kullandığı serbest atıştan sonuç alamazken, kaleci Murat topu son anda kornere gönderdi. İlk yarıda her iki takımda aradığı golü bulmayınca devre 0-0 sona erdi.
İkinci yarıya Fenerbahçe'ye oranla daha hızlı başlayan Boluspor A2 takımı, arka arkaya ataklar geliştirdi. Kırmızı beyazlılar, oyunu Fenerbahçe yarı alanında oynayıp istediği gole kavuşmak istedi. Kırmızı beyazlılar, 48'inci dakikada sol taraftan tehlikeli geldi. Kemal Atıcı'nın ceza sahasının sol çaprazından girerek çektiği sert şut kale çizgisi önünden auta çıktı. Karşılaşmanın 51'inci dakikasında Kemal Atıcı ile serbest atış kullanan kırmızı beyazlılar, bu pozisyonun devamında top direğin üstünden auta çıktı. İkinci yarıya hızlı başlamasının ardından duran toplarla sonuç almak isteyen Boluspor A2 takımı, 55'inci dakikada Kemal ile kullandığı bir serbest atışından daha sonuç alamadı.
Rakibine oranla daha istekli arzulu bir oyun ortaya koyan kırmızı beyazlılar maç boyunca birkez rakibine pozisyon verirken, 77'inci dakikada Uygar Fenerbahçe'yi öne geçiren golü attı. Bu golün ardından Boluspor A2 takımında Yasin sakatlığı sebebiyle oyundan çıkmak zorunda kaldı. Kalesindeki gole rağmen maçtan kopmayan kırmızı beyazlılar, beraberlik golü için Fenerbahçe kalesine yüklendi. Boluspor A2 takımı, bir çok pozisyondan sonuç alamadı.

Boluspor A2 takımı, 79'uncu dakikada geliştirdiği atakta mutlak gol pozisyonundan sonuç alamadı. Kırmızı beyazlılar, bu pozisyonun ardından beraberlik golünü kaçırmış oldu. Geride olan Boluspor A2 takımı, maçın son 10 dakikasında adeta sarı lacivertli takımı yarı alanına hapis etti. Rakibine oranla daha etkili organize olan Boluspor A2 takımı, Fenerbahçe'nin de önde olmasıyla geriye çekilmesiyle yarı alanında bir duvar oluşturdu. Oyunun son bölümünde Fenerbahçe A2 takımı kalesinde zor anlar yaşadı. Kırmızı beyazlılar, son dakikalarda da istediği golü bulamayınca rakibi Fenerbahçe'ye 1-0 kaybedip Türkiye 2'ncisi olarak, Bolu'ya gurur yaşattı.

Boluspor: 0 - Fenerbahçe: 1
Stat: Tevfik Sırrı Gür
Hakemler: Volkan Silindir, Necdet Çelik, Caner Eroğlu
Boluspor: Kaan, Gökhan, Umut, Anıl, Bilal, Eren (Dk. 79 Eray), Kemal, Saidcan, Enes, Yasin (Dk. 58 Ömer), Emrullah
Fenerbahçe: Murat, Erman, Tolga, Mehdi, Taha, Yiğit, Murat (Dk. 86 Caner), Muhammed, Semih (Dk. 90+4 Cengizhan), İbrahim (Dk. 90+4 Fatih), Melih (Dk. 71 Uygar)
Gol: Dk. 73 Uygar (Fenerbahçe)
Sarı kartlar: Dk. 11 Emrullah, Dk. 40 Kemal, Dk. 62 Anıl, Dk. 76 Enes (Boluspor), Dk. 50 İbrahim, Dk. 54 Mehdi, Dk. 81 Yiğit, Dk. 87 Taha, Dk. 90+3 Erman (Fenerbahçe)