Pazartesi gününden itibaren İl Genel Meclis Başkanı olarak göreve başlayan Yaşar Yüceer'e tebrik ziyaretleri başladı. Yüceer'i ilk ziyaret edenlerse Bolu Gazeteciler Cemiyeti üyeleri oldu.
İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer'e tebrik ziyaretleri başladı. Yüceer'in ilk ziyaretçileri Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Caner Güngör ve cemiyet üyeleri oldu. Yıllardır siyasetin içinde bir isim olarak Yaşar Yüceer'i tanıdıklarını söyleyen Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Caner Güngör, Yaşar Ağabeyimiz yıllardır siyasetin içinde. Bizlerde gazeteci olduğumuz için yıllardır beraber çalıştık. Son seçimlerde de SKM Başkanı olarak görev yaptı. Bolu'da siyasetin gülen yüzü, dürüst yüzü olduğu için basın camiasında sevilen bir isim. İl Genel Meclis Başkanı olarak seçilmesi de bizi son derece mutlu etti. SKM Başkanı olduğunda da AK Parti ilk ziyaretlere Bolu Gazeteciler Cemiyetinden başlamıştı Yaşar Beyin vasıtasıyla. Bizde kendisini ilk ziyaret eden ekip olmak istedik. Kendisine başarılar diliyor ve her zaman yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz” diye konuştu.
İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer'de ziyaretlerinden dolayı gazetecilere teşekkür ederek, İlk ziyarete gelenler sizlersiniz. Buda bizim için önemli. Yaklaşık 9 yıldan bu yana Ak parti teşkilatlarında görev yapıyorum. Ben sizleri, sizlerde beni çok iyi tanıyorsunuz. Burada yapmış olduğumuz ve yapacağımız çalışmalarda, alacağımız kararlarda kamuoyunu bilgilendirme noktasında aracılık edeceksiniz, sizlere teşekkür ediyorum. Basının önemi elbette ki çok büyük. Kamuoyu oluşturma noktasında, eleştirme noktasında önemli ve değerli konumunuz var. Bizler he zaman eleştiriye açığız. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Ziyaretin ardından Yaşar Yüceer ve gazeteciler hep birlikte fotoğraf çektirdi.