İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, Regaip Kandili nedeniyle yayımladığı mesajda üç ayların manevi iklimine girmenin ve Regaip Kandili'ne erişmenin sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
Bu önemli gün ve gecelerde, insanlığın barış içerisinde huzurlu bir yaşam sürmesi için bol bol dua etmek gerektiğini ifade eden İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, Üç aylar içerisinde idrak edeceğimiz Miraç ve Berat kandillerine, on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerife, bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi ve akabinde ki Ramazan Bayramı'na da sağlıklı bir şekilde birlik, beraberlik ve huzur içerisinde erişmeyi yüce Mevla'dan niyaz ediyorum” dedi.
Yüceer, mesajında şu ifadelere yer verdi; Bilindiği üzere; Regaip, herhangi bir şeyi istemek, arzulamak, onu elde etmek, bol ihsan, çok değerli hediyeler gibi anlamlara gelmektedir. Böylesine önemli gün ve geceler ise manevi duygularımızı canlandıran, kendimizi sorgulamamıza ve yenilememize vesile olan, duygu birliğinin, kardeşliğin, hoşgörünün, paylaşmanın ve dayanışmanın had safhaya çıktığı müstesna zaman dilimleridir. Bu duygu ve düşüncelerle, idrak edeceğimiz Regaip Kandili'nin hayırlara vesile olmasını temenni ederken, kandilin bütün insanlığa rahmet, mağfiret, sevgi, huzur ve barış getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyor, aziz hemşerilerimin, tüm vatandaşlarımızın, ve İslam aleminin kandilini en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.”