İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Regaip Kandili nedeniyle mesaj yayınladı.

23 Nisan'ın dünyada ilk ve tek çocuk bayramı olarak bütün insanlık için barış dolu aydınlık bir gelecek çağrısı olduğunu belirten İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, Ulu Önder Atatürk'ün bu önemli günü çocuklara adayarak, dünyada ilk Çocuk Bayramı'nı ilan etmesi, Türk çocuklarına verdiği önemi ortaya koymaktadır. Devletimiz olarak en temel önceliğimiz eğitimin tüm kademelerinde çocuklarımızın ve gençlerimizin en iyi şekilde yetiştirilmesini sağlamaktır. Çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirmesi, hedeflerine ulaşması, ülkesine ve insanlığa faydalı olması her türlü değerin üzerindedir. Cumhuriyetin ve demokrasinin temellerinin atıldığı bu tarih ilelebet milli tarihin en parlak sayfalarından biri olarak anılacaktır. Unutulmamalıdır ki Türkiye'nin bugününü ve yarınını temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi, ülkemizin tüm sorunlarının çözüme kavuşturulacağı kurumdur. Çocuklarımıza sahip çıkmak, geleceğimize sahip çıkmaktır. Yaptığımız çalışmalarla gelecek nesillere daha demokratik ve daha çağdaş bir Türkiye bırakmak için hiç yılmadan, yorulmadan çalışıyoruz. Bütün arzumuz, çocuklarımıza daha güzel bir Türkiye bırakmak. Bu duygu ve düşüncelerle tüm çocuklarımızın ve milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

YÜCEER BOLULULARIN KANDİLİNİ KUTLADI

İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer Regaip Kandili mesajında, Recep, ulvî bir yolculuğun başlangıcı gibi, ilk Perşembe gecesi Regaip Kandiliyle karşılar insanı. Peygamber Efendimiz, beş gecede duaların reddedilmeyip kabul edildiğini ve bunlardan birisinin de Recep ayının ilk gecesi olduğunu buyuruyor. Regaip Kandilinde yapılan duaların Allah katından geri çevrilmeyeceğini müjdeliyor. Bu vesileyle tüm İslam Âleminin ve Bolulu vatandaşlarımızın Regaip Kandilini en kalbi duygularımla kutlar, mübarek ayların ülkemize, milletimize ve tüm Müslümanlara hayırlar getirmesini temenni ederim” ifadelerine yer verdi.