“HER ZAMAN VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ”
Son günlerde etkili olan şiddetli yağmur yağışı bazı ilçe merkezlerinde ve köylerde sel felaketine yol açtı. Selden zarar gören bölgelerde hasar tespit çalışmaları devam ederken, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer'de Özel İdare Genel Sekreteri Sırrı Köstereli ile birlikte bölgede incelemelerde bulundu.
Yüceer, selden zarar gören bölgelerde ekiplerin titizlikle çalıştıklarını belirterek, Biz devletimizin bize verdiği güç ile her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Mağduriyetlerin giderilmesi için ne gerekiyorsa onu yapacağız” dedi.
Geçtiğimiz gün Vali Ahmet Zahteroğulları ile birlikte Yeniçağa ve Mengen ilçelerinde selden zarar gören yerleri inceleyen İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer beraberinde İl Özel İdare Genel Sekreteri Sırrı Köstereli, Dörtdivan İl Genel Meclis Üyesi Ömer Sezgin, Dörtdivan Özel İdare Müdürü Suat Gündüz ve AK Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Şahin Serin ile birlikte Dörtdivan bölgesinde selden zarar gören köylerde incelemelerde bulundu.
Selin zarar verdiği yerlerde vatandaşlarla da sohbet eden Yüceer, vatandaşların mağduriyetlerinin en kısa sürede giderileceğini söyledi. Yüceer, Maalesef bölgemizde ciddi bir sel felaketi ile karşı karşıya kaldık. Tek tesellimiz yaşanan bu afetlerde can kaybının olmaması. Geçtiğimiz gün Sayın Valimiz, Özel İdare Genel Sekreterimiz ve meclis üyelerimiz ile birlikte Yeniçağa ve Mengen ilçemizde selden zarar gören yollarda ve köylerimizde incelemeler yapmıştık. Şimdi de Dörtdivan ilçemizin köylerindeyiz. Şimdi önceliğimiz hasarları gidermek. Söz konusu bölgelerde hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Bunun için üzerimize düşüne görevler neyse bizde yerine getireceğiz. Sel bölgelerinde Özel İdare ekiplerimizde özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşımızın mağduriyetlerinin giderilmesi için çalışıyoruz. Bu afette can ve başla çalışan Özel İdaremizin tüm çalışanlarına da teşekkür ediyorum. Sel felaketinde zarar gören bütün vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Biz devletimizin bize verdiği güç ile her zaman vatandaşlarımızın yanındayız” diye konuştu.