Bolulu Yarenler Taraftarlar Derneği Başkanı Sinan Akyol ve dernek üyeleri, geçtiğimiz hafta göreve gelen Boluspor yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Boluspor'da geçtiğimiz hafta yeni göreve gelen Başkan Savaş Abak ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Başkan Savaş Abat ve yönetim kurulunu Bolulu Yarenler Taraftarlar Derneği Başkanı Sinan Akyol ve dernek üyeleri ziyaret etti.
Bolulu Yarenler Taraftarlar Derneği Başkanı Sinan Akyol, dernek üyeleri ve taraftarlar Boluspor kulübünün yeni Başkanı Savaş Abak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Dernek Başkanı Sinan Akyol tarafından Savaş Abak'a ‘Yarenler atkısı' hediye edilirken, Boluspor''un durumu hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.
Boluspor'u her zaman desteklediklerini söyleyen Sinan Akyol, Yarenler olarak Boluspor'un her zaman yanında olduk. Bundan sonrada aynı şekilde devam edeceğiz. Renklere ve armaya olan sevgimizi her zaman yaşatacağız” dedi.
Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak ise, Ziyaretiniz bizleri mutlu etti. Sizlerin tribünde vereceğiniz destek takımımıza pozitif etki edecektir. Sizden destek bekliyoruz” diye konuştu.
Toplantının ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.