Türkiye Yardım Sevenler Derneği Bolu Şube Başkanı Beysun Türkmen, Dernek İkinci Başkanı Nilgün Sözer ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Emin Semercioğlu'na bir ziyarette bulundu.
Yeni hizmet binasının tamamlanarak İlimize kazandırılmış olmasından dolayı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Emin Semercioğlu ve çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Türkiye Yardım Sevenler Derneği Bolu Şube Başkanı Beysun Türkmen, binanın sahip olduğu modern toplantı, kongre ve eğitim alanlarıyla Bolu'nun çok önemli bir ihtiyacına karşılık vereceğini ifade etti. Ticaret ve Sanayi Odası'nın Bolu iş dünyasını temsil eden kurum olması nedeniyle çok önemli bir yerde bulunduğunu söyleyen Türkmen, yeni binanın da hizmete başlamasıyla birlikte Odanın ildeki ağırlığının daha da arttığını kaydetti. Türkmen ayrıca, Dernek olarak yürüttükleri faaliyetler hakkında Başkan Emin Semercioğlu'na kısa bilgiler verdi.
Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Emin Semercioğlu ise Türkiye Yardım Sevenler Derneği Bolu Şube Başkanı Beysun Türkmen ve Yönetim Kurulu'na ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek İlimizde faaliyet gösteren sivil toplum örgütleri tarafından gerçekleştirilen bu gibi ziyaretlerden büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Oda olarak yapmakta oldukları faaliyetlerden bahseden Emin Semercioğlu, Odanın 2013 yılı programlarına ve önceliklerine ilişkin konuklara bilgiler aktardı. Ziyarette ayrıca TSO Başkanı Emin Semercioğlu, Dernek Yönetim Kuruluna Oda yeni hizmet binasını gezdirerek fiziki mekânlarını tanıttı. Kongre salonunda, Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlatılan Bolu'nun genel tanıtın filminin gösteriminin de yapıldığı ziyarette TSO Başkanı Emin Semercioğlu, Derneğin çalışmalarına katkıda bulunmak için sahip olduğu firması aracılığıyla bir miktar bağışta bulundu.