Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı ve MÜSİAD Kurucu Başkanı Erol Yarar'ın konuşmacı olarak katıldığı MÜSİAD Bolu Şubesinin organize ettiği Proje Paylaşım Toplantıları kapsamında Doğa ve Kış Turizmi Projeleri” konferansı düzenlendi.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar'ın da katıldığı konferansta Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, Bolulu işadamlarına ve sivil toplum örgütlerine hem Bolu'daki dev yatırımı anlattı hem de Bolu'nun yapısına bağlı olarak turizmde neler yapılabileceği hakkında bilgiler verdi. Yaptığı sunumda Gerede Arkut Dağı'ndan bahseden Yarar, Gerede Arkut Dağı Allah'ın bu bölgeye bir lütfu. Şu anda kayak dinlenme tesisleri genç kardeşlerimizin yetişmesi için büyük hizmet veriyor. Buranın kazandırılmasında emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Bu kış mevsiminde burada Balkan Kupası ve Türkiye Şampiyonası düzenledik. Gelecekte Arkut'ta Dünya Kupası düzenlemek istiyoruz. Ülkemizi dünya çapında Kayak merkezi yapmak istiyoruz” dedi.

Konferans sonrası konu ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Allar; Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar'ın anlatımıyla gerçekleşen konferansta İlimize yapılan doğa ve kış turizmi yatırımlarından ve yapılması gereken yatırımlardan bahsedildi. Bu bağlamda bu yıl Ulusal ve Uluslararası kayak yarışlarının yapıldığı ilçemiz, Arkut Dağı Kayak Merkezi de bu yatırımlardan faydalanacak inşallah” diye konuştu. Haber Merkezi