Boluspor, PTT 1'inci ligin 24'üncü haftasında evinde Denzlispor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlıların üç puan serisine devam etmek istediği karşılaşmanın 77'inci dakikasında konuk ekibin golüne engel olamayınca sahadan 0-1 mağlup ayrıldı.

Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, Denizlispor karşısında Özkan Karabulut, Deniz Aslan, Marc Kibong Mbamba, Emre Kılınç, Bilal Gülden, Luiz Henrique, Mehmet Kuruoğlu, Murat Gürbüzerol, Nurettin Kayaoğlu, İshak Çakmak ve Aleksandar Prijoviç on biri ile mücadele etti.

Karşılaşmaya Denizlispor başladı. Boluspor karşılaşmanın ilk dakikalarında kontrollü bir oyun ortaya koyarken özellikle orta alandan kanatlara aktardığı toplar ile pozisyon bulmaya çalıştı. Orta alanda ikili mücadelede rakibine yaptığı hareket sonrası Luiz Henrique sarı kart gördü. Boluspor orta alanda Denizlispor'un baskıları sonrası sık sık top kaybı yapması dikkatlerden kaçmadı. Ani gelişen Denizlispor atağında ceza sahasına yapılan ortaya ters bir vuruş yapan İshak, topu az kalsın kendi ağlarına gönderiyordu. Korner sonrası pozisyonun devamında ilk pozisyona benzeyen atakta yine Boluspor defansı az kalsın ters bir vuruşla topu kendi kalesine gönderecekti. Bu dakikalarda Denizlispor daha etkili olan taraf oldu. Etkili Boluspor atağında sağ kanattan gelişen atağın devamında top direkten dönerken, aynı pozisyonun devamında içeri yapılan ortaya arka direkte bekleyen Luiz Henrique'nin kafa vuruşunu Denizlispor defansı topu çizgiden çıkarttı. Karşılaşmanın ilk yarısının bitimine az bir süre kala İshak orta alanda kazandığı topla Denizlispor ceza sahasına kadar rakiplerini bir bir geçerek girerken, rakip takım oyuncusunun düşürmesi sonucu yerde kaldı. Boluspor kazandığı serbest vuruşta topun başına geçen İshan'ın şutu direğin üstünden farklı bir şekilde auta çıktı.

İkinci yarıda her iki takımda birer oyuncu değiştirdi. 46'cı dakikada Boluspor Luız Henrique oyundan çıkarken yerine Serkan Yalçın girdi. Karşılaşmanın en etkili atağı Boluspor adına 53'üncü dakikada Murat Gürbüzerol ile gelişti. Murat Denizlispor ceza sahasına kadar girerken topu Emre Kılınç'a aktardı. Emre, penaltı noktasında topu kontrol ederek sert vurdu. Top keleciden dönerken mutlak bir gol pozisyonunu değerlendiremedi. Boluspor üst üste pozisyonlar bulurken girdiği atakları değerlendiremedi. Boluspor ikinci oyuncu değişikliğini 66'ıncı dakikada Kibong oyundan alınırken yerine Kenan Şahin girdi. Boluspor kazandığı topta Aleksandar Prijovic topu önünde buldu. Denizlispor ceza sahasına kadar giren ve kaleci ile birebir karşı karşıya kalan Prijovic yerden plase bir vuruşla topu ağlara göndermek istedi ancak top kalecinin teması ile kornere çıktı. Denizlispor ceza alanı köşesinde serbest vuruş kazanan Boluspor pozisyonun devamında İshak Çakmak'ın şutu top direkten dönerken içeri dönen topta Boluspro'lu futbolcular pozisyonu takip edemeyince bir golden daha oldu.

Denizlispor 77'inci dakikada geliştirdiği atakta Emre Can Coşkun ile golü bulurken rakip takım 0-1 öne geçti. Boluspor son oyuncu değişikliğini Emre Kılınç ile yaparken 79'uncu dakikada oyuna dahil olan Vagıf Javadov oldu. Boluspor Denizlispor karşısında girdiği atakları değerlendiremeyince sahadan yenik ayrıldı. Boluspor 31 puanda kalırken, düşme hattından kurtulmaya çalışan Denizlispor puanını 21'e yükseltti. (Haber Merkezi)