İzzet Baysal Caddesi'nde akşam saatlerinde iki kişi arasında yaşanan tartışma büyüyünce kan aktı. Caddede adana dürüm satan bir işyerinde çalışan kişi paket servis için girdiği pasajda kendisine yan baktığını söylediği bir kişiyle tartıştı. Tartışma büyüdü ve dürümcü yakınlarını olay yerine getirerek şahsı bıçakladı.

Edinilen bilgiye göre; olay saat 19:10'da İzzet Baysal Caddesi'nde bulunan Karamanoğlu Pasajı'nda meydana geldi. Pasaja servis paket için giren Hasan Y.'la berber dükkanının önünde duran Ergün Ö. arasında, Neden bakıyorsun” tartışması başladı. Tartışma büyüdü ve iki şahıs birbirilerine yumruk attılar. Pasajda bulunan vatandaşlar kavga eden kişiyi ayırdılar.

BABASI VE KUZENİNİ ÇAĞIRDI

Pasajdan koşarak işyerine giden Hasan Y., işyerinde bulunan babası M.S.Y. ve kuzeni V. Biter'e haber verdi. 3 kişi koşarak pasaja geldiler. Karşılarında Ergün Ö.'ı gören 3 kişi küfür ve hakaretlerle saldırdılar. Hasan Y. cebinden çıkarttığı bıçakla Ö.'ı karın bölgesinden bıçakladı.

GÖZALTINA ALINDILAR

Yaralanan Ergün Ö. olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Ö.'ın sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi. Pasajın içi kanlar içinde kalırken polis ekipleri Hasan Y., Babası M.S. Y. ve kuzeni V. Biter'i gözaltına aldı.