Ligde oynadığı maçlarda aldığı başarılı sonuçlarla taraftarını oldukça mutlu eden ve grup liderliğini elinde bulunduran Boluspor Basketbol takımı Cumartesi günü güçlü rakibi Pamukkale Üniversitesi ile zorlu bir maça çıkıyor.
Grubunu lider bitirmek için saha ve seyircisi önünde mutlak galibiyeti hedefleyen kırmızı beyazlıların bu maçına tüm Boluspor taraftarını davet eden Boluspor Başkan yardımcısı ve Basketbol Şube Başkanı Fatih Yamaner Rakiplerimiz bizden korksun, biz Boluspor'uz fark etmez! Artık hedefimiz ikinci lige yükselmektir” dedi.
Boluspor Başkan Yardımcısı ve Basketbol Şube Başkanı Fatih Yamaner yaptığı açıklamada, Cumartesi saat 17.00 da Gamateks Pamukkale Üniversitesi ile üçüncü ligdeki son karşılaşmaya çıkacağız. Türkiye genelinde 87 takım arasından önce 36 takım arasına kaldık üçüncü lige yükseldik. Şu an ki durumumuzda 24 takım arasına kaldık. Hafta sonu maçın ardından deplasmanlı Play-Off elemeleri oynayacağız. İlk önce 12 takım arasına sonrada 6'lı final grubuna kalmak için mücadele edeceğiz ve kalacağız. Teknik kadro ile 12 dev adamın inancı ve mücadelesi bunu söyletiyor. İnandık başaracağız” dedi.
“Rakiplerimiz bizden korksun, biz Bolusporuz fark etmez!”
Rakiplerin korkması gerektiğini belirten Fatih Yamaner, Hafta sonu grubu 1. bitirirsek Play Off elemelerinde büyük ihtimal ile Adanaspor ile eleme oynayacağız. İkinci bitirirsek Ankara DSİ Era ile eleme maçı oynayacağız. İki takımı da iyi tanıyoruz ve bu takımlarla hazırlık ve lig maçlarında karşılaştık. İkisine karşıda kazandık ve yine kazanırız .Rakiplerimiz bizden korksun biz Bolusporuz fark etmez! Boluspor basketbol finallerin takımıdır. Hafta sonu elemeler öncesi sadece son maçı oynamış olacağız! Satranç gibi yapacağız hamlelerimizle, sonunda zafer yasayacağız. Zafer Mayıs ayında geleceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.
“Artık hedefimiz ikinci lige yükselmektir”
İkinci lige yükselmek istediklerini belirten Yamaner, Sezon başı şu hedef ile yola çıkmıştık. Basketbol ateşini büyütmeye ve geçen sene yakaladığımız sportif başarının üzerine çıkmaya çalışacağız. Geçen sene en iyi 12 takım arasına kalmayı başardık. Bu sene 12 takım arasına kalmak için play off un ilk aşamasını geçeceğimize yürekten inanıyoruz. Altılı final grubuna kalmak artık uzak hedef olmaktan çıktı . Artık hedefimiz ikinci lige yükselmektir. Takım olduk başaracağız . Play Off elemlerinde arma coşkusu için Boluspor basketbolu yalnız bırakmayın! Saatlerinizi Boluspor basketbol a ayarlayın” diye konuştu.