Bolu Bağışcılar Vakfı'nca desteklenen ve dezavantajlı öğrenciler için hazırlanan ‘Yalnız Değilsiniz, Çünkü Biz Yanınızdayız' Projesi tamamlandı.

Proje kapsamında, Bolu 100. Yıl Ortaokulu'nda, anne ve babası boşanan ile yetim ve öksüz öğrencilerin velilerinin katıldığı bir konferans ve piknik, uçurtma Ankara'ya gezi gibi bir dizi etkinlik düzenlendi. Geçtiğimiz yıl yine Bolu Bağışçılar Vakfı desteği ile Mudurnu ilçesinde gerçekleşen projenin bu yıl ki etkinlik alanı 100.yıl İlköğretimokulu idi.

Psikolog Büşra Gürleyen, projesi çerçevesinde velilerin psikologlarla görüştürüldüğünü belirterek, Bu ergenlik çağındaki çocuklar ve ebeveynleri ile yapılan bir görüşmeydi. Onların yaşadıkları zorluklara yönelik, çocukları ile neler yapılabilir, onlara ne iyi gelebilir, üzerine konuştuk" ifadesini kullandı. Abant'ta piknik, Ankara'ya gezi, uçurtma ve piknik organizasyonu gibi bir dizi etkinlikten oluşan projede çocukların gözlerindeki mutluluk neşe projenin ne kadar amaca uygun gerçekleştiğinin de kanıtı gibiydi. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın da katıldığı programlarda çocuklar gönüllerince eğlendi öğretmenleriyle oyunlar oynadı. Haber Merkezi