Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı hafta sonu deplasmanda karşı karşıya geldiği Maltepe Yalıspor'u 3-0 yenerek zirve takibini sürdürdü.

Haber Merkezi

Bayanlar Voleybol 2.Lig B Grubunda mücadele eden Bolu Belediyespor, ligin 14.haftasında deplasmanda play-off mücadelesi veren Maltepe Yalıspor ile karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen mücadelede yeşil-beyazlılar rakibini 3-0 yendi ve zirve takibini sürdürdü.

Maça her iki takımda kontrollü başlarken, ev sahibi ekibi Maltepe Yalıspor ilk teknik molaya 8-6 önde girdi. Molanın ardından önce skoru eşitleyen Bolu Belediyespor, arka arkaya kazandığı sayılarla 10-8 öne geçti. Oyunun kontrolünü lehine çeviren yeşil-beyazlılar ikinci teknik molaya bu kez 16-14 önde girdi. Bu setin son bölümü izleyenlerin adete nefeslerini keserken, Bolu Belediyespor'un bir anlık konsantre eksikliğini fırsat bilen Maltepe Yalıspor skoru 20-20 yaptı. Bir ev sahibinin bir Bolu Belediyespor'un öne geçtiği bu seti son bölümünde bloklardan ve smaçlardan kazandığı sayılarla yeşil-beyazlılar 27-25 kazanarak 1-0 öne geçti.

Karşılaşmanın ikinci setinde ilk seti kazanmanın morali ile başlayan yeşil-beyazlılar, rakibinin direncini yaptığı bloklarla kırmaya çalışsa da Maltepe Yalıspor pes etmedi ve Bolu Belediyespor'a karşı direndi. Yeşil-beyazlılar ilk teknik molaya 8-7 önde girdi. Molanın ardından etkili oyununu sürdüren Bolu Belediyespor ikinci teknik molaya da 16-14 önde girdi. Bu setin son bölümünde ise ev sahibi Maltepe Yalıspor rakibini yaptığı bloklarla durdurmaya çalışarak skoru 1-1 yapmak istese de rakibi karşısında pes etmeyen Bolu Belediyespor bu seti de 25-22 kazanarak 2-0 öne geçti.

Maçın son setine Bolu Belediyespor, hızlı ve istekli başlayan taraf oldu. İlk iki seti kazanarak rakibinin direncini kıran yeşil-beyazlılar ilk teknik molaya da 8-5 önde girdi. Molanın ardından etkili oyununu sürdüren yeşil-beyazlılar, rakibini oyundan iyice düşürürken, Bolu Belediyespor ikinci teknik molaya da 16-12 önde girdi. Setin son bölümünde arka arkaya sayılar kazanan ve oyunu istediği gibi oynayan Bolu Belediyespor, bu seti de 25-17 kazanarak salondan 3-0 galip ayrıldı.

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı 31 Ocak Cumartesi günü saat: 15:00'de 17 Temmuz Spor salonunda Ordu Telekom ile karşı karşıya gelecek.