Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürlüğü'ne, 2010 yılından bu yana BİK Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Yakup Karaca getirilmişti. BİK Genel Müdürü Yakup Karaca, hafta başı Bolu'ya gelerek bir takım ziyaretlerde bulunacak.

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Yakup Karaca, Bolu'da bir takım ziyaretlerde bulunacak. Mehmet Atalay'dan boşalan Müdürlüğe atanan Yakup Karaca, pazartesi günü saat 13.30'da Vali Aydın Baruş'u, saat 14.00'de Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı makamlarında ziyaret ederek, kurum çalışmaları hakkında bilgiler verecek.

Atamaya ilişkin Bakanlar Kurulu kararı 29396 sayılı Resmi Gazete'nin bugünkü (24 Haziran 2015 Çarşamba) nüshasında yayımlandı.

2015/7392 sayılı kararda, Yakup KARACA'nın Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü'ne atanmasının Bakanlar Kurulu'nca 9/3/2015 tarihinde kararlaştırıldığı belirtildi.

Genel Müdür Karaca daha sonra ise Bolu'da yayın yapan günlük gazetelerin İmtiyaz sahipleri ve Yazı İşleri Müdürleriyle Gazelle Resort'ta bir araya gelecek. Haber Merkezi