Bolu Amatör Küme'de 4'üncü hafta oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Günün en önemli karşılaşmalarından bir tanesi olan Göynük İdmanyurdu-Karacasuspor karşılaşmasında futbolseverler gole doydu. Karacasuspor, zorlu deplasmanda 5-2 galip gelerek 10 puanla liderliğini sürdürdü.

Haber Merkezi

Amatör kümede heyecan devam ediyor. Karacasuspor, ligin 4'üncü haftasında deplasmanda Göynük İdmanyurdu ile karşı karşıya geldi. Yoğun bir şekilde yağan yağmur zaman zaman her iki takımada zor anlar yaşattı.

Karşılaşmaya ev sahibi takım Göynük İdmanyurdu, etkili başlayan taraf oldu. Mücadelenin 15'inci dakikasında Göynük İdmanyurdu, gole çok yaklaştı. Organize gelişen Göynük İdmanyurdu atağında, yeşil beyazlı oyuncuların son vuruşu üst direkten döndü, dönen topu Karacasusporlu defans oyuncuları uzaklaştırdı. Göynük İdmanyurdu'nun ataklarını savuşturan Karacasuspor zaman zaman kontra ataklarla rakip kalede etkili pozisyonlar buldu. Dakikalar 32'yi gösterdiğinde Karacasuspor gole çok yaklaştı. Ceza sahası önünde topla buluşan Yusuf, sol ayağıyla harika bir şut çıkardı. Kaleciyi geçen topu Göynük İdmanyurdu defansı son anda çizgiden çıkardı. Karacasuspor bu dakikada mutlak bir golden oldu. İlk yarının son bölümlerinde ataklarını sıklaştıran Karacasuspor, kontra ataklarla Göynük İdmanyurdu kalesinde tehlikeli ataklar buldu. Dakikalar 38'i gösterdiğinde ani gelişen Karacasuspor atağında Yılmaz, seri çalımlarla ceza sahasına girmeden sert vurdu. Yılmaz'ın şutu direğin dibinden auta çıktı. Bu dakikalarda Karacasuspor, baskılı oyununu rakip kalede hissettirmeye başladı. Dakikalar 40'ı gösterdiğinde Karacasuspor golü bulan taraf oldu. Yılmaz'ın kornerden yaptığı ortayı iyi takip eden Ufuk deplasmanda takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. İlk devrenin bu sonuçla bitmesi beklenirken, Göynük İdmanyurdu kalecisinin hatasını iyi değerlendiren Fikri, sağ çaprazdan çok sert vurdu. Top kalecinin bakışları arasında ağlarla buluştu. Karacasuspor bu golle deplasmanda 2-0 öne geçti. İlk devre misafir takımın 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya her iki takımda oyuncu değiştirmeden başladı. Dakikalar 55'i, gösterdiğinde Karacasusporlu oyuncu, Göynük İdmanyurdu ceza sahasında düşürüldü. Karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Yılmaz, aradaki farkı 3'e çıkardı. Bu kez dakikalar 65'i gösterdiğinde sol kanattan ani gelişen Karacasuspor atağında içeriye yapılan ortayı iyi takip Fikri skoru 4-0'a getiren golü kaydetti. Karşılaşmanın 72'inci dakikasında misafir takım Karacasuspor, rakibine yaptığı sert hareket nedeniyle karşılaşmanın hakeminden direk kırmızı kart gördü. Karacasuspor, kalan dakikalarda 10 kişi kaldı. Ender gelişen Göynük İdmanyurdu atağında ceza sahasında topla buluşan yeşil beyazlı oyuncu topu ağlarla buluşturdu. Skor bu golle 4-1'e geldi. 80'inci dakikada yine savunma hatasını iyi değerlendiren Karacasuspor'dan Metehan skoru 5-1'e getiren golü kaydetti. Bu kez dakikalar 88'i gösterdiğinde Göynük İdmanyurdu yaklaşık olarak 30 metreden yapılan vuruşla golü buldu. Karacasuspor kalecisinin bu golde yapacağı bir şey yoktu. Bu golle skor 5-2'ye geldi. Karşılaşmanın son anlarında Göynük İdmanyurdu kaptanı rakibine yaptığı sert hareket nedeniyle karşılaşmanın hakeminden ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart ile oyundan ihraç edildi. Karşılaşma Karacasuspor'un 5-2 üstünlüğü ile sona erdi. Karacasuspor ligin 5'inci haftasını BAY olarak geçirirken, Göynük İdmanyurdu ise Mengen Belediyespor'u kendi sahasında ağırlayacak.