Boluspor'da yabancılar ilk maçta sınıfı geçemedi. Büyük umutlarla kadroya katılan ve verim alınması beklenen Peter Janda, Tosaint Antony Ricketts ve Edward Ofere oyun süresi içinde katkı sağlayamadılar. Sebastian ise ilk maçta şans bulamadı.

Boluspor, Erciyesspor ile oynadığı ligin ilk maçında yabancı oyuncularnın vasatı aşamadığı göründü. Geçtiğimiz sezon yabancı transferinde sıkıntı yaşamayan Boluspor'da Aleksandar Prijović ve Kibong'tan uzun lig maratonunda sıkıntı çekmeyen kırmızı beyazlılar bu oyunculardan verim almıştı.

Boluspor, Erciyesspor maçında kadroda yer verdiği yabancı oyuncular vasatı aşamadığı göründü. İleriki maçlara göre oyun içinde yabancı transferlerden sıkıntı yaşayacağı görünen Boluspor'da yabancı oyunculardan Peter Janda ilk 11'de sahaya çıkarken 75 dakika oyunda kalmasının yanı sıra futbol olarak vasat bir görüntü verdi. Tosaint Antony Ricketts ise 90 dakika sahada kalırken, bir yeni transfer Nijeryalı Edward Ofere'de Erciyesspor karşısında 63'üncü dakikada oyuna dahil oldu. Edward Ofere'nin oyun süresi içindeki görüntüsü hayal kırıklığı yaşattı.

Geçtiğimiz günlerde kadroya katılan Sebastian Hernandez Mejia'da teknik direktör Özcan Bizati'den ilk maç da şans bulamadı. Sezonun ilk maçı olmasına rağmen ileriki maçlar öncesi yabancı oyuncuların performansları ligin ilk maçı olmasına rağmen uzun maratonda PTT birinci liginin kalitesine göre sıkıntı yaşayacağa benzeyen Boluspor'da yabancı transferinden ilk maça oranla verim alamadığı dikkatlerden kaçmadı.

Lig de bulunan birçok takım yabancı transferinin ne kadar önemli olduğu yönünde transferlerini ona göre yaparken kırmızı beyazlı ekip için yapılan yabancı transferin ilerleyen haftalar için sıkıntı yaratacağa benziyor. Haber Merkezi