Boluspor pazar günü sahasında konuk edeceği Şanlıurfaspor ile 8. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne kadar oynanan 7 maçta Boluspor 4, Şanlıurfaspor 3 kez kazandı. İki takımda kendi aralarında yaptıkları maçlarda beraberliği sevmiyor.
PTT 1. ligin 28. haftasında Boluspor pazar günü saat 13.30'da Bolu Atatürk Stadyumunda Şanlıurfaspor ile karşılaşacak. Ligin ilk yarısında deplasmanda 4-3 kazanan Boluspor, son iki haftada topladığı 6 puanla iyi bir çıkış yakaladı ve düşme potasının hemen üstünde yer aldı. Lige şampiyonluk parolası ile başlayan konuk ekip ise ilk altı hedefinden de uzaklaşırken, 33 puanla 9'uncu sırada bulunuyor. İki ekip lig tarihinde ilk kez 1979-1980 yılında karşılaştı. O günden bu yana 7 kez karşılaşan iki ekibin mücadelesinde Boluspor 4 kez kazanırken, Şanlıurfaspor 3 kez sahada galibiyetle ayrıldı.
BERABERLİK OLMUYOR
Zorlu maç öncesi iki takımın daha önceki karşılaşmalarına bakıldığında beraberlik görünmüyor. Oynanan 7 maçın hiç birinde eşitlik yaşanmazken, Boluspor sadece geçen sezon sahasında 1-0'la yenilmişti. Kırmızı beyazlılar Bolu Atatürk Stadyumunda oynadığı diğer iki maçta rakibini puansız göndermeyi başardı.
KALECİLER EKSİKSİZ
Boluspor ile Şanlıurfaspor'un bu sezon kalelerini koruyan Atacan Öztürk ve Fevzi Elmas bu sezon ligde en fazla görev alan isimler oldular. Atacan, Boluspor'un 25 maçında Fevzi Elmas ise Şanlıurfaspor'un 26 maçında forma giydi. Atacan 33 Fevzi 34 golü kalesinde gördü.
EN GOLCÜLER
Pazar günü karşılaşacak olan iki ekipte gol ayakları ise Boluspor'dan İskender (8) ve Emrah (7). Güneydoğu temsilcisinde ise Banahene (7 gol) ve Youssef Yeşilmen (6 gol) dikkat çekecek isimler.

İşte iki takımın karşılaşmaları;