Ligde namaglûp yoluna devam eden Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, ligin 9'uncu haftasında deplasmanda Ataşehir Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla yoluna devam eden yeşil-beyazlı temsilcimiz, rakibi Ataşehir Belediyespor'u 3-0'lık net skorla mağlup ederek galibiyet sayısını 9'a çıkarttı. Ayrıca, Bolu Belediyespor'u İstanbul Yarenler Taraftar Grubu yalnız bırakmadı.

HABER MERKEZİ

Voleybol 2. Ligi Bayanlar B Grubunda mücadele eden Bolu Belediyespor, şampiyonluk yolunda yoluna emin adımlarla devam ediyor. Ligin 9.haftasında İstanbul deplasmanında Ataşehir Belediyespor'a konuk olan yeşil-beyazlı ekibimiz, ligde hiç galibiyeti bulunmayan rakibini 3-0 mağlup ederek galibiyet sayısını 9'a çıkarttı. TVF 50.Yıl Spor Salonunda oynanan maçı Bolu Belediyespor Voleybol Şube Başkanı Gökhan Yaman ve Bolu'dan İstanbul'a giden yaklaşık 50 kişilik Yarenler Taraftar Grubu izledi.

SULTANLAR ROTASYONA GİTTİ

Ligin ilk 8 haftasında rakiplerinden hiç set ve maç dahi alamayan Ataşehir Belediyespor maçına Bolu Belediyespor, fazla forma şansı bulamayan oyuncularına bu maçta şans verdi. Ataşehir Belediyespor-Bolu Belediyespor arasında oynanan karşılaşmaya yeşil-beyazlı temsilcimiz maça; Kübra, Ceren, Neslihan, Aliona, Bahar ve Ecem 6'lısı ile maça başlarken, Ecem pozisyon gereği Buse ile zaman zaman değişerek takımına katkı verdi.

Maça her iki takımda kontrollü başlasa da tecrübeli oyunculardan kurulu olan Bolu Belediyespor arka arkaya kazandığı sayılarla ilk teknik molaya 8-4 önde girdi. Molanın ardından iyi oyununu sürdüren yeşil-beyazlılar ikinci teknik molaya da 16-12 önde girdi. Bu setin son bölümünde arkadaki farkı kapatmak isteyen Ataşehir Belediyespor, rakibini yakalamaya çalışsa da Bolu Belediyespor buna izin vermedi ve yeşil-beyazlı ekibimiz bu seti 25-18 kazanarak 1-0 öne geçti.

Birinci seti kazanarak moral bulan ve rakibi karşısında 1-0 öne geçen Bolu Belediyespor, ikinci sete de iyi başlayan taraf oldu. Yeşil-beyazlılar ilk teknik molaya 8-3 önde girdi. Molanın ardından etkili ve hırslı oyununu sürdüren yeşil-beyazlı ekibimiz ikinci teknik molaya da 16-10 önde girdi. İkinci setin son bölümünde ise sadece rakibine 4 sayı veren ekibimiz Bolu Belediyespor bu seti de 25-14 kazanarak skoru 2-0 yaptı.

Maçın son setine biraz tutuk başlayan Bolu'nun sultanları rakibine bu sette biraz tolerans sağlarken, yeşil-beyazlı ekibimiz ilk teknik molaya 8-5 önde giren taraf oldu. Molanın ardından toparlanan Bolu Belediyespor, ikinci teknik molayı da 16-13 önde kapattı. Maçın son bölümünde ise rakibine fazla sayı şansı vermeyen yeşil-beyazlı oyuncular bu seti de 25-17 kazanarak skoru 3-0 yaptı ve maçı da 3-0 kazanarak galibiyet serisini 9'a çıkarttı.

14 ARALIK'TA KAPALIDA OLUN!

Yeşil-beyazlı temsilcimiz Bolu Belediyespor, ligin 10.haftasında 14 Aralık Pazar günü saat 15:00'de 17 Temmuz Spor Salonunda ligde şampiyonluk mücadelesi veren Halkbank ile karşı karşıya gelecek.