Her sene olduğu gibi bu senede okulların kapanmasıyla birlikte açılan Bolu Gençlik ve Spor Yaz Okulları'ndaki yetenekli sporcular çalışmalarını kışında sürdürecek. Voleybol Yaz Okulu'nda seçmelerle voleybola kışında devam etmeleri düşünülen ve gelecek vaat eden oyuncular antrenörleri Murat Arslanata nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor.

Bolu Gençlik ve Spor Voleybol Yaz Okulu çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Okulların kapanmasıyla birlikte start alan bazı Yaz Okulları çalışmalarını tamamlarken, Voleybol Yaz Okulunda kışında devam edecek olan 36 yetenekli sporcu çalışmalarını antrenörleri Murat Arslanata nezaretinde sürdürüyor.

ÇALIŞMALAR KIŞINDA DEVAM EDECEK

Önümüzdeki hafta açılacak olan okullar nedeniyle çalışma sayısını 5'e düşüreceklerini ifade eden Gençlik ve Spor Voleybol Yaz Okulu Antrenörü Murat Arslanata Çalışmalarımız yaklaşık 2 aydır devam ediyor. Minikler kategorisinde çalışmalarımız sona erdi. Şimdi ortaokul ve lise öğrencileri ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu sporcular Yaz Okulundan şetçiğimiz elit sporcular. Çalışmalarımız kışında devam edecek. Şuanda yaz okulundan seçtiğimiz 36 sporcu var. Bu sporculara voleybolu aşılamayı ve sevdirmeyi hedefliyoruz. Okulların açılmasıyla birlikte hafta içi 3 gün ve hafta sonları antrenmanlarımıza devam edeceğiz. Şuanda bize katılmak isteyen ortaokul ve lise öğrencileri bizlere gelerek kayıt yaptırabilirler” diye konuştu.