Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı hafta sonu sahasında konuk ettiği MKE Ankaragücü'nü 3-0 yenerek 2015 yılının ilk galibiyetine imza attı. Ligde 1 maç eksiği bulunan temsilcimiz Bolu Belediyespor rakibi MKE Ankaragücü'nü 50 dakika da geçerek 3 puanın sahibi oldu.

HABER: YAŞAR DİNÇER

2015 yılının ilk maçını kendi sahasında oynayan Bolu Belediyespor, hafta sonu 17 Temmuz Spor Salonunda ligde 9'uncu sırada bulunan MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Maçta varlığı ile yokluğu belli olmayan MKE Ankaragücü güçlü rakibi karşısında direnmekte zorlanınca yeşil-beyazlı temsilcimiz 50 dakika süren maçı 3-0 kazanarak 2015 yılının ilk galibiyetine imza attı.

PROTOKOL MAÇTAYDI

17 Temmuz Spor Salonunda oynanan karşılaşmayı Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan, Bolu Belediyespor Kulüp Başkanı Basri Gökdemir, Basketbol Şube Başkanı Murat Semercioğlu, Alemdar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar ve birçok Bolulu sporsever izledi.

BİRİNCİ SET

Maça her iki takımda kontrollü başlasa da, rakibi karşısında tecrübesini konuşturan Bolu Belediyespor, ilk teknik molaya 8-6 önde girdi. Molanın ardından etkili oyununu devam ettiren yeşil-beyazlılar ikinci teknik molaya da 16-9 önde girdi. Bu setin son bölümünde rakibine sadece 2 sayı veren Bolu Belediyespor, Deniz ile arka arkaya kazandığı sayılarla bu seti 25-11 kazanarak 1-0 öne geçti.

İKİNCİ SET

Karşılaşmanın ikinci seti adeta birinci setin kopyası gibiydi. Bu sette oyuncu değişikliğine giden Bolu Belediyespor, Deniz'in yerine oyuna Kübra dahil oldu. Genç rakibi karşısında tüm oyuncularına forma şansı vermeyi ihmal etmeyen genç ve tecrübeli antrenör Gökhan Çokşen, bu sette ilk yarıda forma şansı bulamayan bir çok oyuncusuna şans verdi. Bu sete de etkili başlayan yeşil-beyazlılar ilk teknik molaya 8-3 önde girdi. Molanın ardından etkili oyununu sürdüren ve servis atışlarından arka arkaya kazandığı sayılarla rakibinin direncini iyice kıran Bolu Belediyespor ikinci teknik molaya da 16-8 önde girdi. Setin son bölümünde Kübra ile servisten sayılar kazanan yeşil-beyazlılar bu seti de 25-10 kazanarak rakibi MKE Ankaragücü karşısında 2-0 öne geçti.

ÜÇÜNCÜ SET

Karşılaşmanın son setinde sahada varlığı ile yokluğu belli olmayan MKE Ankaragücü güçlü rakibini durduramayınca adeta bu sette pes etti. Bu setin başından sonuna kadar üstün olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Bolu Belediyespor ilk teknik molaya 8-0 önde girdi. Molanın ardından güzel ve etkili oyununu sürdüren yeşil-beyazlılar ikinci teknik molaya da 16-2 önde giren taraf olurken, setin son bölümünde Gizem ile servisten ark arkaya sayılar kazanan Bolu Belediyespor bu seti de 25-4 kazanarak salondan 3 puanla ayrıldı.

Yeşil-beyazlı temsilcimiz, hafta sonu deplasmanda oynayacağı zorlu Maltepespor maçı öncesi 21 Ocak Çarşamba günü deplasmanda Yeni Hendekspor ile karşı karşıya gelecek.