Yeni sezon öncesi hedefini 1.Lig olarak belirleyen Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı bir tecrübeli oyuncuyu daha kadrosuna kattı. İsmini sır gibi sakladığı transferi renklerine bağlayan yeşil-beyazlı takım, A Milli oyuncu Duygu Sipahioğlu'nu kadrosuna kattı.

Sezona bomba transferlerle giren Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, liglerin başlamasına 1 ay kala transferde atağa geçti. 2014-205 sezonu öncesi genç ve tecrübeli bir kadro kurarak hedefini 1.Lig olarak belirleyen Belediyespor'un ismini sır gibi sakladığı transfere imza attırdı. Yıllardır 1.Ligde forma giyen ve 1.Ligde 5 şampiyonluğu bulunan A Milli orta oyuncu Duygu Sipahioğlu'nu hafta sonu Bolu'ya getirdi. Hafta sonu Bolu'ya gelerek Voleybol Şube Başkanı Gökhan Yaman ile görüşme yapan tecrübeli orta oyuncu, yapılan görüşmeler sonrası Belediyespor'un teklifine evet dedi.

A MİLLİ ORTA OYUNCU DUYGU SİPAHİOĞLU KADROMUZA KATTIK

Eksik bölgelerine nokta transferler yaparak 12 Ekim'de başlayacak olan sezona bomba gibi girmek isteyen Bolu Belediyespor A Milli oyuncuya BOBES GYM'de imza attırdı. İmza töreninde konuşan Voleybol Şube Başkanı Gökhan Yaman Geçtiğimiz günlerde ilimizde düzenlediğimiz 1. Bolu Köroğlu Voleybol Turnuvası bizim adımıza iyi geçti ve bu turnuvada eksik bölgelerimizi görme fırsatı yakaladık. Hocamızın verdiği rapor doğrultusunda bugün yıllarca 1.Ligde forma giymiş ve bu liglerde 5 şampiyonluğu bulunan A Milli orta oyuncu Duygu Sipahioğlu kadromuza kattık. 1.Lig yolunda böylelikle kadromuzu tecrübeli bir isimle daha güçlendirmiş olduk. Duygu Sipahioğlu'nun transferi Bolu'ya ve Bolu Belediyespor camiasına hayırlı uğurlu olsun” dedi.

MAÇLARDA TARAFTARIMIZIN DESTEĞİNE ÇOK İHTİYACIMIZ VAR

BOBES GYM'de düzenlenen imza töreninde konuşan tecrübeli A Milli oyuncu Duygu Sipahioğlu ise Sizlerinde bildiği gibi yıllarca 1.Ligde ve A Milli takımlarda forma giydim. Belediyespor'da tanıdığım oyuncular var. Zaten Gökhan hocamızı da tanıyorum. Belediyespor hedefleri olan bir kulüp. Bu senede 1.Ligi hedefliyor. Bende bu hedef doğrultusunda 1.Lig tecrübelerimle takımımıza katkı yapmak istiyorum. Bunun için buradayım. 1.Ligde oynadığım sürelerde 5 şampiyonluğum buluyor. 6'ıncı şampiyonluğumu da Bolu Belediyespor ile birlikte yaşamak istiyorum. Belediyespor'u 1.Lige çıkarmak için takımda bulunan tüm arkadaşlarımla birlikte elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Maçlarda taraftarımızın desteğine çok ihtiyacımız var” diye konuştu.