Boluspor'un Şanlıurfaspor'la kendi sahasında oynadığı ve 1-0 mağlup olduğu karşılaşmanın ilk yarısında VİP tribünü karıştı. Boluspor'lu yönetici Dursun Kayman, Şanlıurfaspor taraftarların çokluğu ve kendilerine ayrılan yerleri taraftar tribününe çevirmelerine büyük tepki gösterip stadyumdan ayrılmak istedi.
Boluspor kendi sahasında Şanlıurfaspor'u ağırlarken, kırmızı beyazlıların kalesinde gördüğü gol sonrası ortalık karıştı. Karşılaşmanın 36. dakikasında sarı yeşilli ekibin İbrahim Teteh Bangura ile bulduğu golün ardından VİP tribününde bulunan Şanlıurfaspor'lu yöneticiler büyük sevinç yaşadı. VİP tribününde sarı yeşilli ekibin yöneticilerinin çokluğu dikkat çekerken, kırmızı beyazlı yöneticiler de bu sevinç gösterisine tepki gösterdi.
Adeta taraftar tirübününe çevrilen Vip Tribün de bulunan yönetici Dursun Kayman, adeta kendinden geçti. ‘Sevinç gösterisi yapacaksanız taraftar tribününne gidin. Nedir burası. Vip!' diyerek tepki gösterdi. Kayman tepkisi sonrası bir çok yönetici de Kayman'ın yanında yer alırken, Vip tribününde yaşanan kısa süreli gerginlik Başkan Abdullah Abat'ın araya girmesiyle son buldu.