Karacasu'da meydana gelen kazada, plakası alınamayan bir araç Akdaş Et Market'in sahiplerinden Mutlu Akdaş'a çarparak olay yerinden kaçtı. Başından ağır şekilde yaralanan Mutlu Akdaş'ın ameliyat edildikten sonra yoğun bakımda tedavisi devam ederken, çarpıp kaçan sürücünün bölgedeki kamera kayıtlarından tespit edilerek yakalanmaya çalışıldığı belirtildi.

Edinilen bilgiye göre dün gece Karacasu'daki benzinliğin yanında bulanan düğün salonunda bir düğüne katılan Mutlu Akdaş, erken saatte evine gitmek için salondan ayrılarak yolun karşısına park ettiği aracına binmek üzere iken, Gölcük istikametinden gelen bir araç kendisine çarparak olay yerinden kaçtı. Çevreden yetişen vatandaşlar tarafından olay yerine çağrılan ambulansla İzzet Baysal Bolu Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırılan Mutlu Akdaş, burada yapılan ilk müdahalenin ardından beyin ameliyatına alındı.

Akdaş'ın ameliyatının başarılı geçtiği ve yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği belirtiliyor. Bölgedeki kamera kayıtlarını inceleyen jandarma ekiplerinin ise Mutlu Akdaş'a çarpıp kaçan sürücüyü bulmak için çalışmalarını sürdürdüğü ifade edildi.