Bolu'da TASKK (Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu) tarafından desteklenen 9. Veteranlar Turnuvası oynanan iki karşılaşma ile start aldı. A Grubunda Saat 20:00'de oynanması gereken günün üçüncü ve dördüncü karşılaşmalar ise elektrik direklerinde oluşan arıza nedeniyle oynanmadı ve bu maçlar ileri bir tarihe ertelendi.
ANAHTARCI EMİNSPOR FARKLI BAŞLADI
Bu yıl 9'uncusu düzenlenen Veteranlar Turnuvası, Pazartesi günü oynanan iki karşılaşma ile start aldı. Büyük bir ilgi ile takip edilen maçlara seyirciler büyük ilgi gösterirken günün iki maçında adeta gol yağmuru vardı. Geçen yıl final oynayan Anahtarcı Emin, REX Sigorta (Maliye) takımı ile karşı karşıya geldi. Güçlü takım kadrosuyla REX Sigorta (Maliye) takımı karşısına çıkan Anahtarcı Emin, maça adeta golle başladı.
Anahtarcı Emin maça hızlı başlarken ilk yarıda bulduğu 6 golle farkı açarken REX Sigorta (Maliye) takımı ise ilk yarıda rakip filelere bir gol bıraka bildi. İlk yarı 6-1 Anahtarcı Emin önde kapadı.
İkinci yarı da REX Sigorta (Maliye) takımı farkı azaltmak isterken hızlanan maçta arka atılan gollerle maç 6-4'e geldi. İkinci yarıdaki etkili oyunu ile skoru azaltan REX Sigorta (Maliye) tecrübeli Anahtarcı Emin karşısında kalesinde bir gol daha görürken, maçta skor 7-4 oldu. Direnci düşen REX Sigorta (Maliye) takımı ilk maçta geçen yılın finalistine 7-4 yenilirken, Anahtarcı Emin takımı ise geçen yılki finalist kadrosuna takviye yaparak bu yılda şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu böylece göstermiş oldu.
BU TURNUVAYI ÇOK SEVİYORUZ
Maç sonu açıklamalarda bulunan Anahtarcı Emin Genel Kaptanı Avukat Halil İbrahim, Gerçekten biz Anahtarcı Emin olarak bu turnuvayı çok seviyoruz. Görmediğimiz arkadaşlarımızla burada muhabbet etme fırsatı buluyoruz. İlk maçımızda galip gelerek 3 puan aldık. Güzel bir futbol sergiledik ancak eksiklerimiz olduğunu biliyoruz” dedi.
BOSS REKLAM FARKLI BAŞLADI
Vetaranlar Turnuvasının ikinci karşılaşmasında Tuncay Kontraplak ile BOSS Reklam karşı karşıya geldi. Turnuvanın iki yeni takımı kurdukları tecrübeli kadrolarla dikkat çekerken, maçta öne çıkan BOSS Reklam karşılaşmayı farklı kazandı. BOSS Reklam ve Tuncay Kontraplak 9'uncu Vetaranlar Turnuvasına renk kattı.
Oyuncu kadroları ile turnuvaya yabancı olmayan oyuncular sahada olurken, sadece takım isimleri turnuvaya ilk defa katılan takımlar olarak dikkat çektiler. Turnuvanın yeni takımı BOSS Reklam rakibine oranla maça hızlı başladı. İlk dakikalarda arka arkaya bulduğu goller ile maçta skoru 3-0'a getirdi. İlk yarı bu skorla tamamlandı.
İkinci yarı skor avantajı ile sahaya çıkan BOSS Reklam oyuncu kadrosu ile bir birlerini tanımalarından dolayı saha içinde daha rahat hareket ederken, gol atmaya da devam ettiler. İkinci yarıda 3 gol daha bulan BOSS Reklam rakibi Tuncay Kontraplak karşısında farkı 6-0 getirdi. Turnuvada ilk maçını çıkan BOSS Reklam takımında Mustafa Demirkesen 2, Orhan 1, Yusuf 3 gol attı. BOSS Reklam'ın başkanı Soner Çavuşoğlu maç sonu mutlu olduğu gözlerinden okundu.