İlimizde TASKK (Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu) tarafından desteklenen 9'uncu Veteranlar Turnuvasında B Grubu karşılaşmaları Salı günü oynandı. B Grubunda oynanan karşılaşmalar yine bol gollü geçerken, izleyenler birbirinden güzel goller izledi.

ÇELİKPENÇE GALİBİYETLE BAŞLADI

Bu yıl 9'uncusu düzenlenen Veteranlar Turnuvasında B Grubu maçları salı akşamı oynandı. Günün ilk maçında Çelikpençe ile Sümer Saray karşı karşıya geldi. Her iki takımın birbirine denk olduğu mücadelede, Çelikpençe ikinci yarıda bulduğu iki golle rakibi Sümer Saray'ı 2-0 mağlup etti. Maça iyi başlayan Çelikpençe rakip kalede gol pozisyonlarına girmesine rağmen ilk 30 dakikada gol bulamadı ve ilk yarı 0-0 sona erdi.
İkinci yarıya adeta golle başlayan Çelikpençe rakibi Sümer Saray karşısında 1-0 öne geçti. Golden sonra beraberlik için tüm hatlarıyla rakip kaleye yüklenen Sümer Saray, son vuruşlarda etkili olsa da Çelikpençe kalecisi gol izni vermedi. Git gide maçta oyundan düşmeye başlayan Sümer Saray, maçın son dakikalarında kalesinde ikinci golü gördü. İkinci golden sonra oyundan iyice düşen Sümer Saray rakibi Çelikpençe takımına 2-0 mağlup oldu. İki denk takımın mücadelesinde Çelikpençe sahadan 2-0 galibiyetle ayrıldı.

GOL DÜELLOSUNDA KAZANAN CEMİL USTA YAPI

Günün ikinci maçında Cemil Usta Yapı ile Tapu Kadastro takımları karşı karşıya geldi. Bu sene ilk kez Veteranlar Turnuvasına katılan Tapu Kadastro rakibi Cemil Usta Yapı'ya 5-3 mağlup oldu. Karşılaşmaya iyi başlayan her iki takımda ilk 10 dakikalık bölümde birbirlerini tarttı. İlerleyen dakikalarda oyunda ağırlığını hissettirmeye başlayan Cemil Usta Yapı maçta ilk golü buldu. Golden sonra kendine gelen Cemil Usta Yapı arka arkaya bulduğu gollerle rakibi karşısında 3-0 öne geçti. 3-0'ın ardından oyundan bir anda düşen Cemil Usta Yapı ilk yarının son dakikalarına doğru kalesin golü gördü ve Tapu Kadastro bu golle kendine geldi ve ilk yarı 3-1 sona erdi.
İkinci yarıya golle başlayan Tapu Kadastro maçta skoru 3-2'ye getirdi. Aradaki farkı bire indirmesine rağmen defanstan çıkmakta zorlanan Tapu Kadastro kalesinde 4'üncü golü gördü. Bu golden sonra oyundan düşmesine rağmen tek başına defansta direnmeye çalışan Muhammet, rakibin 5'inci golüne engel olamadı ve maçta skor 5-2'ye geldi. İzleyenler maçın böyle bitecek diye beklerken, maçın son dakikasında Tapu Kadastro bulduğu golle farkı 2'ye indirdi ama süre yetmeyince sahadan Cemil Usta Yapı 5-3 galip ayrıldı.

ÖZ YAPI MİMARLIK'TAN NET GALİBİYET

Günün üçüncü maçında Öz Yapı Mimarlık ile Çağsu Hastanesi karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz senenin renkli takımlarından olan ve Veteranlar Turnuvasına renk katan Öz Yapı Mimarlık, bu sene ilk çıktığı maçta rakibi Çağsu Hastanesi'ni 3-0 mağlup etti. Her iki takımda maça kontrollü başlasa da ayağa yaptığı paslarla rakip kalede etkili olmaya çalışan Öz Yapı Mimarlık, girdiği birçok gol pozisyondan yararlanamadı. İlk yarının son dakikalarına girildiğinde Öz Yapı Mimarlık, bulduğu golle ilk yarıyı 1-0 önde kapadı.
İkinci yarının başında Çağsu Hastanesi, beraberlik golü için Öz Yapı Mimarlık kalesine yüklenmeye başladı. Beraberlik golü aradığı dakikalarda defansın arkasına atılan paslarla gol arayan Öz Yapı Mimarlık, aradığı golü buldu ve maçta 2-0 öne geçti. 2-0'ı bulduktan sonra maçı istediği gibi yönlendirmeye başlayan Öz Yapı Mimarlık, maçın son dakikalarında üçü