Her yıl Şubat Ayı'nın son haftasıyla Mart Ayı'nın ilk haftası kutlanan Vergi Haftası nedeniyle Bolu Vergi Dairesi Müdürü Kenan Düzgün beraberindeki daire müdürleri ile birlikte Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı ziyaret etti.
Ziyaret esnasında ilk açıklamayı Vergi Dairesi Müdürü Kenan Düzgün yaparak , 24 Şubat -3 Mart tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası'nın bu yıl 24'üncüsünü kutluyoruz. Bu vesile ile sizleri ziyarete geldik. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.
Bizden ne gelirse gelsin birileri rahatsız oluyor”
Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'da, Ben de vergi dairesi çalışanlarımızın Vergi Haftası'nı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Ziyaret esnasında konuklarına ileriki günlerde mevcut Defterdarlık binasında yapılacak olan çalışmalarla ilgilide bilgiler veren Başkan Yılmaz, Önümüzdeki dönemde Defterdarlık binasında bazı çalışmalar yapmamız gerekiyor. Bina konumu itibariyle çok doğru bir yerde görünmüyor. Geçmişte yapılan binalar uygun yer seçimi yapılamadığı ve şehri idare edenler bu konuda başarılı olamadıkları için, nerede bir boşluk buldularsa oraya bina yaptıkları için şehri sıkıntıya sokmuşlardır. Bunlardan bir tanesi de Defterdarlık binasıdır. Bir diğeri ise depremden sonra yapılan İl Emniyet Müdürlüğü binasıdır. Şehrin gelişmesi açısından hangisini nereye yapalım ki şehrin geleceğinde önemli olsun muhakemesi olmadan yapılan binalardır. Biz Bolu Belediyesi olarak birçok konuda fikirlerimizi söylüyoruz. Bizim ağzımızdan çıkan laflar laf olsun diye söylenmiş şeyler değil. Bir irdeleme ve araştırmadan sonra söylenen laflar. Ama bizden ne gelirse gelsin birileri rahatsız oluyor. Aslında söylediğimiz şeyler kamuoyu tarafından da irdelenmiş olsa ne söylemek istediğimiz ortaya çıkar. Bizim bütün amacımız yeni bir Bolu'yu inşa ederken aksak bir yer kalmasın istiyoruz” dedi.