Her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi aileleri tespit eden Bolu Belediyesi hayırsever vatandaşların desteği ile hazırlanan erzak paketlerini ailelere teslim etti.

Bolu Belediyesi tarafından maddi gelir tespiti sonrasında bin 614 aileye çaydan şekere, makarnadan sıvı yağa kadar gıda maddelerinin yer aldığı erzak paketleri ailelere dağıtıldı. Bolu Belediyesi İmarethane Sosyal Tesisleri'nde yapılan gıda dağıtım törenine katılan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz vatandaşların kandillerini kutlayarak erzak paketlerini ailelere teslim etti. Başkan Yılmaz her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında yer aldıklarını belirterek şöyle konuştu, "Ramazan dolayısıyla güzel günler geçiriyoruz. Ramazan ayı yardımlaşma ve sevgi ayı. Gönül ister ki herkes kendi yağıyla kavrulabilsin; ancak dünya kurulduğundan beri 'yardım edenler - yardıma ihtiyacı olanlar' her zaman vardır ve var olacaktır da. Yardımseverlerin desteği ile Ramazan ayı münasebetiyle maddi durumu yetersiz ailelerimizin sofralarına katkıda bulunuyoruz."

Açıklamasının sonunda Başkan Yılmaz, erzak paketlerinin ihtiyaçlı ailelere ulaşmasında desteklerini esirgemeyen yardımsever vatandaşlara teşekkür etti. Başkan Yılmaz, Bugün binin üzerinde aileye gıda yardımı yaptık. Alandan da verende de Allah razı olsun. Biz kimsenin aç ve açıkta kalmasını istemiyoruz. Her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olacağız" diye konuştu.