Boluspor, ikinci yarıda telafisi zor maçlar oynamaya hazırlanıyor. Kırmızı Beyazlılar bu doğrultuda Antalya Belek'te çalışmalarını sürdürüyor. Teknik Direktör Reha Erginer yönetiminde sıkı bir çalışma programına tabi tutulan Bolusporlu oyuncularda hedef ikinci yarıda ligi en iyi yerlerde bitirmek.

Haber: Hakan Aydın Foto: Fahri Gündüz

Boluspor'un akşam yaptığı antrenman sonrasında kaptan İsmail Haktan Odabaşı açıklamalarda bulundu. Odabaşı; Transferlerle birlikte çok iyi bir takım olduk. İçeride arka arkaya iki maçımız var. Çok iyi bir çıkış yakalamak istiyoruz. Başkanımıza, taraftarlarımıza sezon başında bir söz verdik. Bizim oramız, buramız oynamıyor. Kime ne söz verdiysek onu tutmaya çalışıyoruz. Play-Off sözü verdik” şeklinde konuştu.

“PLAY-OFF SÖZÜ VERDİK”

Sezon başında Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak'a ve Kırmızı Beyazlı taraftarlara Play-Off sözü verdiklerinin altını çizen Kırmızı Beyazlıların Takım Kaptanı Odabaşı sözlerinin şöyle sürdürdü: İlk yarıdan beri bizim bir hedefimiz vardı Play-Off oynamak. Başkanımızın ve Hocamızın zaten çok büyük hedefleri var. Biz, genç takımdık ve bunu başarmak istiyorduk. Şu anda kaybettiğimiz puanlar olmasa ilk 10'un içindeydik. Şu an geçmişe dayalı bir şey yok. Önümüzde oynayacağımız 18 maç var. Ben takım arkadaşlarımla da konuştum. İkinci yarı acı çekmemiz gerekiyor, yorulmamız gerekiyor. Otel'de yukarı çıkacak halimizin kalmaması gerekiyor. Gerçekten de çok yoğun çalışıyoruz. İşi çok sıkı tutuyoruz. İkinci yarı ilk iki maçımızdan itibaren ciddi bir çıkış yakalamak istiyoruz. Transferlerimizden geldi. Daha takviyelerde olacak. Takım arkadaşlarım da çok istekli çalışıyor. Ben de onlara destek oluyorum. Cumartesi günü bir hazırlık maçımız var. Kampı çok iyi değerlendirmek istiyoruz. Herkes elinden gelenin fazlasını yapıyor. İkinci yarı yaptığımız basit hataları yapmak istemiyoruz. Transferlerle birlikte çok iyi bir takım olduk. İçeride arka arkaya iki maçımız var. Çok iyi bir çıkış yakalamak istiyoruz. Başkanımıza, taraftarlarımıza sezon başında bir söz verdik. Bizim oramız, buramız oynamıyor. Kime ne söz verdiysek onu tutmaya çalışıyoruz. Play-off sözü verdik. Hocamız da, başkanımız da bunu dile getirdi. Biz oyuncular olarak bireyselde konuştuğumuz zaman bunları konuşuyoruz. Biz Allah'ın izniyle bu olayı gerçekleştireceğiz. Ondan sonrasına bakacağız.”

“ŞU AN BOLUSPOR İÇİN SAVAŞIYORUM”

Ligde oynadığı birkaç karşılaşmada tepkiler aldığını aktaran Odabaşı şunları söyledi: Bundan çok tepki alıyorum. Benim oyun yapım bu. Hocamda çok söylüyor bunu bana. Denizlispor'u deplasmanda yendiğimiz maçta bile isteğimden, arzumdan, takım arkadaşlarımı motive etmemden dolayı orada taraftarlardan çok tepki de gördüm, küfürde yedim. Ben nerede ekmek yiyorsam onun için savaşıyorum. Urfa'da bana sevgi gösterisinde bulundular. Urfa'da elimden geleni yaptım. Şu an Boluspor için savaşıyorum. Bu takımın kaptanıyım. Rakip takım kim olursa olsun, ben kavga ederim. Benim yapım bu. Kaybetmeyi hiç sevmiyorum. Kim ne tepki gösteriyorsa, bu beni ilgilendirmiyor. Takımın başarısı için, elimden geleni yaparım. Benim karakterimden kaynaklanan bir şey. Futbol hayatım devam ettiği sürece bu devam edecektir.”

“BENİM TEK İSTEĞİM ARTI GÜÇ OLMALARI”

İkinci yarıda kırmızı beyazlı taraftarlara çok ihtiyaç duyduklarını belirten Odabaşı sözlerini şöyle tamamladı: Ben geçen sene buraya geldiğimde küme düşme sıkıntısı vardı. Taraftarımızın birlikteliği, beraberliği vardı. Passolig, belki bizim kötü oynamamız, iç sahadaki kötü performansımızdan dolayı gelmiyorlardır. Ama ben geçen sene küme düşme potasındaki birlikteliği, beraberliği tüm camianın kenetlenmesini, taraftarların kenetlenmesini istiyorum. O stadı doldurduklarında bize nasıl artı destek olduklarını biliyorum. İçeride iki maçımız var. Bu iki maçı aldığımızda inanıyorum ki, form olarak yukarı çıktığımızda taraftarlarımızda gelecek, daha çok destek verecek. Benim tek isteğim artı güç olmaları. 12'inci adama çok ihtiyacımız var. Belki içeride aldığımız mağlubiyetlerde taraftarında etkisi olabilir ama en büyük etken bizi tabi. Onlarında artı bir destek olmaları bizim için çok büyük etken. Rakip takımı, bu şekilde çok güzel baskıya alıyorduk. Geçen sene küme de kaldığımızda bunu çok iyi gösterdik. İç sahadaki performansımız çok iyiydi. Çoğu maçı da kazandık. Taraftara mesajım, biz elimizden geleni yapacağız. Verdiğimiz sözü tutacağız. İlk maçtan itibaren bizleri desteklemeleri, iç saha mağlubiyetlerini galibiyet olarak çevirip, ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Onlara çok ihtiyacımız var. Biz burada, Boluspor için, Bolu camiası için çok çalışıyoruz. Takım arkadaşlarım, yönetim ellerinden geldiği kadar maddi-manevi destek oluyorlar. Hocalarım çok destek oluyor. Bizim tek isteğimiz, camianın kenetlenmesi, taraftarlarımızın en büyük desteğini belki de %51 payın taraftar olduğunu ikinci yarı görmek istiyoruz.”