Bolu Birlik ve Kooperatifleri, Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Erdal Kaya'nın Elazığ'ya atanmasının ardından veda yemeği düzenledi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Erdal Kaya bakanlık tarafından uygulanan rotasyon sonucu Elazığ İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğüne atandı.

Atama sonrası Bu Bolu'da bulunan Tarımsal Birliklerle Kooperatiflerin yöneticileri tarafından yaptığı hizmetler için teşekkür ve veda mahiyetinde veda gecesi düzenlendi. İl Müdürü İsmail Taş, Müdür yardımcımız Nuri Erikli'nin de katıldığı veda gecesinde duygulu anlar yaşandı.

Tarımsal Kalkınma Kooperatifleri Birliği Başkanlığınca Erdal Kaya'ya yaptığı hizmetler dolayısıyla teşekkür edildi ve plaket verildi. Yapılan güzel konuşmalarla yeni görev yerinde başarılarının devamı dilendi. Oldukça sıcak bir ortamda geçen gecede Erdal Kaya geceyi düzenleyen yıllarca ortak projelerde beraber çalıştığı birlik ve kooperatiflere teşekkür etti.