CHP Bolu Belediye Başkan adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu seçim çalışmalarına kalabalık bir partili grubuyla Kültür Mahallesinde devam etti.
Mısırlıoğlu Kültür mahallesinde çalışmalarımıza hızlı bir şekil devam ediyoruz. Halkın sorunları ile birebir ilgilenerek, tek tek çözümlerimizi paylaşıyoruz. Bu yoğun tempoda seçim çalışmalarında bir gram yorgunluk hissetmiyorum .Bunun nedeni ise Vatandaşımızın sıcak ilgisi bizlere verdiği enerji .30 Martta görevde olduğumuzla bu ilgi ve alakaya laik olmak için var gücümle çalışacağım” dedi.
“ŞOFÖR VE KÜÇÜK ESNAFIMIZ BİTMİŞ DURUMDA”
Mısırlıoğlu, Bolu'da bu hafta gerçekleşen Şoförler odası kongresi ve Bakkal ve şekerciler odası seçimi hakkında da açıklamada bulunarak şunları ifade etti; Malumunuz hem Cumartesi hem Pazar 2 tane olağan kongre geçirdik. Bunlardan biri şoförler esnafını ilgilendiren dünkü ise bakkal şekerci ve küçük esnafımızı ilgilendiren bir genel kurul yapıldı. Bu genel kurullardan çıkardığı net olay; Gerek şoför esnafımız gerek ise küçük esnafımız bitmiştir. Türkiye de nasıl bitmiş ise Bolu'da da bitmiş durumdalar. Küçük esnafı koruyan kollayan yönetim anlayışı şu an için bolu da yok. Ve her geçen gün esnafımızın geçim sıkıntısı çektiğini ruhsat paralarını bile karşılayamadığını bir duruma gelmiş ve borçlarının kat kat artığını gözlemlemiş olup, evine ekmek getiremez hale geldiğini esnafımız tarafından dinledik ve şahit olduk. Bir yerel yönetici öncelikle küçük esnafını öncelikle şoför esnafını öncelikle Pazarcı esnafını koruyup kollamak zorundadır. Bizler bunu Bolu'da birkaç defa ifade etmiştik, tekrar ifade etmek istiyoruz. Pazar ruhsatları ile ilgili 50 liradan 600 liraya çıkmasıyla ilgili tartışmalar sürüyor. AKP'li Belediye Başkanı tarafından şöyle söyleniyor; Efendim biz çıkarmadık bakanlar kurulu kararı peki ben soruyorum bakanlar kimin bakanı bizim bakanımız mı yoksa AKP'li milletvekillerinden oluşan Recep Tayip Erdoğan tarafından atananlar mı bunu sormak istiyorum. Lütfen söyleyenleri ile icraatları birbiri ile çelişmesin. Bizler sormak istiyoruz vatandaşın yanında mı olmak istiyoruz yoksa büyük marketlerin para kazanmasına esnafımızın bitmesini mi istiyoruz. Bu konuda bir tercih yapmamız lazım. Ekranları başında bizi izleyen, dinleyen vatandaşlarımıza biz şunun sözünü veriyoruz bizim için öncelikle küçük esnaf gelir. Bizim için ilk önce halk gelir deyimini de daha önce söylediğimiz gibi bugünde tekrarlıyoruz. Kültür Mahallesinde arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz. Olumlu tepkiler ile karşılaşıyoruz. Vatandaşımız 30 Martta Bolunun bir değişime ihtiyacı olduğunu kararını vermiş. Bizlerde 30 Martta kadar çalışmalarımıza tam gaz tam süratle çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah Bolunun yüzü gülecek diyoruz.”