CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, milletvekilliği döneminin sona ermesine az bir süre kalmasının ardından farklı bir eyleme daha imza atıyor. Düzenleyeceği toplantıya tüm Bolu halkını davet eden Milletvekili Özcan, burada görev süresi içerisinde yaptığı çalışmaları kamuoyu ile paylaşırken, yapamadıkları içinde vatandaşın hesap sormasına imkan sağlıyor.

4 yıllık milletvekili süresinin sonuna gelen ve yenilenecek seçimlere hazırlanan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, farklı bir uygulamaya daha imza atıyor. Görev süresi içerisinde yaptığı çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirmek isteyen Tanju Özcan, Bolu halkını Cumartesi günü Kültür Sitesi'ne davet etti.

Gerçekleştireceği toplantı hakkında açıklamalarda bulunan Özcan, Milletvekilliği seçim süresince ve Bolulu hemşerilerimin oyları ile seçildikten sonra tüm Bolu halkına Parlamentoda görev yaptığım dönemde gerek Bolu'nun sorunları gerekse de ülke siyaseti üzerine yaptığım çalışmaların hesabını verme sözü vermiştim. 24. Dönemin, yani milletvekilliğimin artık sonlarına yaklaştığımız bu dönemde, ‘Büyük Halk Buluşması' adı altında bir toplantı yaparak verdiğim sözlerin Bolu halkı tarafından değerlendirilmesini ve denetlenmesini sağlamak, politikacılara olan güvensizliğinde bir nebze olsun giderilmesi içinde yararlı olacağı inancındayım. Bu bağlamda, Partililerime ve Bolu halkına verdiğim sözlerin hesabını vermek için tüm Bolulu hemşerilerimi Cumartesi saat 13.00 Kültür Sitesi toplantı salonuna bekliyorum” dedi. Haber Merkezi