Mudurnu ilçesinde ilk olarak 2007 yılında çeşitli zorluklar içerisinde 120 konutluk daireleri tamamlamak için çabalar harcanmış ve zorluklar içerisinde kayıtlar bitirilmişti.

Başbakanlık Toplu Konut idaresi başkanlığının yaptığı TOKİ konutlarının 1.Etabının hak sahiplerine tamamlanmasının ardından birçok kişi TOKİ'den ev almadığına pişman olmuştu. Ev sahibi olamayanlara bir fırsat daha geldi. 2.ETAP TOKİ konutları başladı. Çoğu kişi artık dedikodulara aldırış etmeyip bu treni kaçırmayayım diyerek yazıldı.

ŞİMDİ DE 3. TOKİ BAŞLADI

Ardından Mudurnu'ya 3.TOKİ için kayıtlar açıldı. Artık bunun için fazla bir şey yapmak gerekmiyordu sadece vatandaş biz kaç lira verip yazılacağız listeleri kim yazıyor demekle yetindi ve 496 konut için onay alındı. Bu konutlar için 436 kişi yazıldı ve geri kalan 60 civarında konutunda 2. TOKİ konutlarında olduğu gibi yakın bir zamanda ihaleye çıkacağı belirtiliyor.

ŞİMDİ İSE SIRADA 4. TOKİ KONUTLARI VAR

Mudurnu ilçesinde şimdilerde ise 1., 2. ve 3. TOKİ'lere yetişemeyen vatandaşlar 4. TOKİ ne zaman yazılmaya başlanacak diye sormaya başladı. 2007 yılında Dolayüz Köyüne TOKİ yapılıyor oradan ev alınır mı ne gerek var diyenler şimdi Dolayüz Köyü sınırlarında ev sahibi oldular. Haber Merkezi