Ercoşkun'dan seçmenlere önemli çağrı

AK Parti 1'nci Sıra Milletvekili Adayı Ali Ercoşkun, Dörtdivan'da yaptığı açıklamada, Bir oy bile bu seçimde çok önemli. Ne kadar çok oy kullanılırsa, vatan hainlerinin barajı aşması da o kadar zor olur. Kime oy verirlerse versinler, muhakkak sandığa gitmelerini seçmenlerimizden önemle rica ediyorum” dedi. Ercoşkun, yeni dönem için yaptığı açıklamalarda, Dörtdivan'ı adeta yatırım yağmuruna tuttu.

AK Parti Milletvekili ve 1'nci Sıra Milletvekili Adayı Ali Ercoşkun, 1 Kasım erken seçimlerine sayılı günler kala Dörtdivan İlçesi'ni ziyaret etti. AK Parti Dörtdivan İlçe Teşkilatı Başkanı Şahin Serin, Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, İl Genel Meclisi Üyeleri Dursun Fidan ve Ömer Sezgin ile partililer tarafından ilçede karşılanan Ercoşkun, ilk ziyaretini Dörtdivan Belediyesi'ne yaptı. Burada Belediye çalışmaları hakkında bilgiler alan Ercoşkun, ardından işyeri ziyaretleri gerçekleştirdi. İlçe pazarında esnaflarla ve pazar alışverişi yapan vatandaşlarla görüşen Ercoşkun, AK Parti'nin seçim beyannamesini anlattı.

TEKKE BARAJI İLE TARIMSAL ÜRETİM ARTACAK

Ercoşkun, Cuma namazı sonrası köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Muhtarlara seslenen Ercoşun, ilçede hayata geçirilen yatırımları özetledi. Ercoşkun, ardından yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan çalışmalar hakkında şunları söyledi: Bolu'da devam eden en büyük kamu yatırımı Tekke Barajı Projesi. Bu barajın tamamlanmasıyla ilçede sulu tarıma geçilecek ve Dörtdivan Ovası'nın tamamı sulanabilecek. İlçede tarımsal üretimi arttıracak bu projeyle aynı zamanda ürün çeşitliliğinin artmasını hedefliyoruz. Bölgedeki köylerin ve belediyelerin içme suyu ihtiyacını da karşılayacak bu projede tüm arıtma sistemleri de karşılanacak.

DÖRTDİVAN'A DOĞALGAZ MÜJDESİ

Dörtdivan için en büyük çalışmalarımızdan biri de doğalgaz. Dörtdivan'a da doğalgazı inşallah getiriyoruz. Dörtdivan'ı Karadeniz'e bağlayacak bir ulaşım yatırımı gerçekleştireceğiz. Gelecekteki en önemli hedeflerimizden arasında ilçede meslek yüksekokul açabilmek ve tarım organize sanayi bölgesi kurabilmek var. Bunlar önemli projelerimiz bölge için” biçiminde konuştu.

"ÇÖZÜM SÜRECİ'NDE HİÇBİR ETNİK KİMLİĞE AYRICALIK TANINMADI"

Açıklamalarında, Çözüm Süreci'ne de değinen Ercoşkun, sürecin etnik bir kimliğe ayrıcalık vermek anlamı taşımadığını vurgulayarak, şöyle konuştu: "Çözüm Süreci, 30 senedir uluslararası güçlerin maşası olan PKK'yı yok etmek için oluşturulmuş bir çalışmadır. Çözüm Süreci'yle hayata geçen yenilikler oldu. Örneğin; Kürtçe konuşmak yasaktı. Kürtçe isim koymak yasaktı. Kürtçe şarkı söylemek yasaktı. Bu yasağı geçmişte devlet koymuş. Bu yasaklar kaldırıldı. Peki, bu yasakların kaldırılması devletin varlığı ve birliği açısından bir sıkıntı oluşturuyor mu? Osmanlı'dan kalan kültürel zenginliklerimizi bir göz önüne getirirseniz, bunlardan hiçbirinin bize bir sıkıntı yaşatmayacağını görebilirsiniz."

“1 KASIM'DA SANDIKTAN MUHAKKAK İSTİKRAR ÇIKMALI”

Açıklamalarının devamında, 1 Kasım'da yapılacak seçimlerin önemine dikkat çeken Ercoşkun, Bu iş parti meselesi demeden, vatanımızın ve milletimizin, birliğini, bütünlüğünü ve dirliğini yeniden tesis edeceğiz. Sandıktan kim çıkarsa çıksın ama istikrar çıksın!” diye konuştu.

ERCOŞKUN'DAN SEÇMENLERE ÖNEMLİ ÇAĞRI

Dörtdivan'daki açıklamalarında seçmenlere oy kullanma çağısı yapan Ercoşkun, 1 oy bile çok önemli bu seçimde. Ne kadar çok oy kullanılırsa, vatan hainlerinin barajı aşması da o kadar zor olur. Ben buradan seçmenlerimizden, kime oy verirlerse versinler, muhakkak sandığa gitmelerini önemle rica ediyorum. Bunu ülkemizin birliği, bütünlüğü ve dirliği için istiyorum” diyerek, açıklamalarını noktaladı. Haber Merkezi