Gerede İmam Hatip Gönüllüleri Derneği'nin bu haftaki konukları Bolu Valisi Aydın Baruş, Düzce Valisi Ali Fidan ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş oldu. Ayrıca misafirlere Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve Ak Parti İlçe Başkanı Ali Şafak da eşlik etti.

Kurulduğu günden beri yaptığı faaliyetlerle İmam Hatip camiasını ve ona gönül verenleri mest eden Gerede İmam Hatip Gönüllüleri Derneği dur durak bilmiyor. Ücretsiz servis hizmetlerinden, İmam Hatip okullarının fiziki koşullarının iyileştirilmesine, yeni kayıt olanlara bisiklet hediye edilmesinden, orta son ve lise son öğrencilere takviye kurslara açmasına kadar birçok projeyi hayata geçirmeye devam ediyor. Dernek yönetimi dernek binasında Çarşamba akşamları bir araya gelerek sohbetler gerçekleştiriyor. Dernektoplantısının bu ayki konukları Bolu Valisi Aydın Baruş, Düzce Valisi Ali Fidan, Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve Ak Parti İlçe Başkanı Ali Şafak oldu.

Mustafa Allar'ın daveti üzerine Dernek binasına gelen heyet, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yemek yiyip sohbet ettiler. Yapılan sohbette Gerede İmam Hatip Gönüllüleri'nin faaliyetleri misafirlere aktarılırken, İmam Hatip Lisesi'nin ve Ortaokulu'nun ihtiyaçları da belirtildi. Toplantıda Bolu Valisi Aydın Baruş talepleri not aldığını ve gereğinin en kısa sürede yapılacağını ifade etti. Ardından Düzce Valisi hemşerimiz Ali Fidan ise yaptığı konuşmasında; Düzce'den derneğin faaliyetlerini takip ediyorum. Belediye Başkanı Mustafa Allar ve dönem arkadaşlarımla da sık sık görüşüyorum. Kendilerini gerçekten takdir ediyoruz. Yapılan faaliyetleri de burada tekrar dinledik. Gerçekten mutlu olduk” dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı konuşmasında derneğin İlçe için yaptığı faaliyetleri memnuniyetle takip ettiğini ve her zaman yanlarında olduklarını ifade ederek, Valilerimize ve Belediye Başkanımıza teşriflerinden dolayı teşekkür ederim dedi. Dernek Başkanı İsmail Yerlikaya ise yaptığı konuşmasında; Bu akşam büyük bir gururu yaşıyoruz. Belediye Başkanlarımızı, Valilerimizi ve Kaymakamımızı misafir etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkemizin geçirdiği sürecin sonunda bu onuru bizlere yaşatanlara sonsuz şükranlarımızı sunuyor ve Allah'a hamd ediyoruz” dedi.Misafirler yaklaşık 2 saatin sonunda hatıra fotoğrafı çektirerek İlçemizden ayrıldılar. Gerede Medya Takip