Yoğun kar yağışı nedeniyle okulların tatil edilmesi sonrasında sömestr tatilinin ileri bir tarihe erteleneceği dedikodularına Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları yanıt verdi. Vali, Böyle bir şey söz konusu değil. Bu bizim vereceğimiz bir karar da değil. Sömestr tatili zamanında başlayacak” dedi.

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, yaptığı açıklamada, Vatandaşlarımız bu tür dedikodulara itibar etmesinler. Kar tatili oldu diye sömestr tatilini erteleyerek öğrencileri cezalandırmak gibi bir düşüncemiz olamaz. Zaten böyle bir kararı bizim burada karar vermemiz mümkün değil. Bakanlığın bir kararının olması gerekiyor” diye konuştu.

“EK DESLER KONULACAK”

Öğrencilerin eksik kalan derslerinin ikinci dönem ek derslerle giderilmesi için çalışmalar yapılacağını ifade eden Vali Zahteroğulları, İkinci dönem özellikle üniversite sınavına girecek öğrencilerimiz için ek dersler hazırlanması konusunda milli eğitim müdürümüz okul müdürleri ile bir araya gelerek toplantı yaptı. Gerek çalışmalar yapılacak. Öğrencilerimizin daha iyi eğitim alabilmeleri için gerekli çalışmalarımızı yürütüyoruz” şeklinde konuştu. Haber Merkezi