Vali Ahmet Zahteroğulları, Bolu'daki görevine başladıktan sonra hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmenin yanı sıra kurumlardan brifing almaya ve aynı zamanda iade-i ziyaretlerde de bulunmaya da başladı. Bu kapsamda Vali Zahteroğulları Garnizon Komutanlığı'na ve Bolu Adliyesi'ne giderek iade-i ziyaretlerde bulundu.
İlk olarak Garnizon Komutanlığını ziyaret eden Vali Ahmet Zahteroğulları'nı Garnizon Komutanı Tuğgeneral İsmail Güneşer ve askeri yetkililer karşıladı.
Garnizon Komutanlığı Şeref Defterini imzalayan Vali Ahmet Zahteroğulları'na ziyaret anısına Garnizon Komutanı Tuğgeneral İsmail Güneşer 2'nci Komando Tugay Komutanlığı'na ait plaket takdim etti.
Garnizon Komutanı Tuğgeneral İsmail Güneşer'in Vali Zahteroğulları'na Garnizon Komutanlığı'nı gezdirerek bilgiler vermesinin ardından ziyaret sona erdi.
Vali Zahteroğulları iade-i ziyaretler kapsamında Bolu Adliyesi'ni de ziyaret etti. Vali Zahteroğulları'nı Adliye önünde Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurtseven ile Ağır Ceza Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı Selfet Giray karşıladı.
Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurtseven ve Ağır Ceza Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı Selfet Giray ile bir süre sohbet eden ve bilgiler alan Vali Zahteroğulları, Bolu'nun huzurlu ve sakin bir İl olduğunu ifade etti.
Daha sonra Vali Zahteroğulları, Cumhuriyet Başsavcısı Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı ile birlikte Hakim ve Savcıların odalarını gezdi ve iyi mesailer diledi.