Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği'ne getirilen Dr.Metin Tahaoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Vali Zahteroğulları ziyarette ayrıca, hastaneyi de gezerek vatandaşlarla sohbet edip, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği'ne getirilen Metin Tahaoğlu'na hayırlı olsun ziyaretine giden Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları'nı Genel Sekreter Metin Tahaoğlu ve Tıbbi Hizmetler Başkanı Abdullah Danışman karşıladı.

Ziyaret nedeni ile açıklama yapan Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Biliyorsunuz Kamu Hastanelerimizde yeni bir dönem başladı. Dr. Metin Tahaoğlu arkadaşımız Genel Sekreter olarak atandı. Abdullah Danışman Bey daha önce de vardı. Bugün kendilerine hayırlı olsun demek için geldim. İlimizin aslında kamu hastanelerinin gerek kapasitesi, gerek kişi başına düşen yatak sayısı, gerek hizmet itibari ile Türkiye ortalamasından daha iyi durumdayız. Bunu memnuniyetle ifade edebilirim. Önümüzdeki döneme ilişkin yatırım planlamalarımız var. Bir taraftan bunu biz bürokratik olarak takip ederken bir taraftan da sayın Milletvekillerimizi Ankara'da takip ediyorlar. Bildiğiniz gibi yeni bir hastane planımız var. Hastanelerin bir araya toplamak istiyoruz. Yıkılacaklar yıkılabilir, kalanların da ihtisas hastanesi olarak kullanılmasına ilişkin çalışmalarımız var. Bunlar zaman zaman değerlendiriliyoruz. Diğer taraftan üniversite ile ortak yönetime geçtikten sonra büyük mesafe aldık ama hala ufak tefek sorunlar var ve bunların giderilmesi için çalışmalar sürüyor. Ben hem hayırlı olsun demeye hem de bu konularda değerlendirme yapmak için hastaneye geldim. Arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. İnşallah arkadaşlarımıza ilimize güzel hizmet etmek naip olur" dedi.

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları ve beraberindekiler daha sonra ise hastane polikliniklerini gezdiler. Gezi sırasında Vali Zahteroğulları hastalar ile sohbet ederken, onlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Haber Merkezi