Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Bolulu ressam Orhan Ersoy'u Bolu'daki evinde ziyaret etti. Ziyarette Ersoy ile uzun uzun sohbet eden Vali Zahteroğulları, ressamın tablolarına baktı ve vefat eden kızının adına çıkardığı şiir kitabını okudu.

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Vali Yardımcısı Necdet Özeroğlu ile birlikte Bolulu Ressam Orhan Ersoy'un evine giderek ziyaret etti. Ziyarette Orhan Ersoy'un evinde bulunan ve hayatının çeşitli karelerinin yer aldığı fotoğraflara bakan Vali Zahteroğulları, Ressam Ersoy'dan fotoğraflarla ilgili hikâyeleri dinledi. Geçtiğimiz yıllarda vefat eden kızı ressam ve şair Ayşe Sevgi Ersoy'un da resimlerini ve şiirlerini de Vali Zahteroğulları'na gösteren Ressam Osman Ersoy, sohbet havasında geçen ziyarette anılarını ve yaptığı eserleri aktardı.

Evi, yaşantısı, yaptığı resimler ve kızının hayatından Vali Zahteroğulları'na bilgiler sunan Ersoy, vefatının ardından kızının şiirlerinden derlediği şiir kitabını da Vali Zahteroğulları'na takdim etti.

Ressam Ersoy'a Siz hayatınızın bütün zamanlarını aynı anda yaşıyorsunuz” diyen Vali Zahteroğulları, Şimdiki nesil zamanı anlık yaşıyor. Bunu da sizin ressam ve şairlik duygunuza bağlı olarak yaşadığınızı düşünüyorum. Hayatınız, tablolarınız ve kızınız ile ilgili anlattıklarınız, hala onunla yaşamanız çok güzel bir duygu. Bizim de sizin gibi değerler sahiplenmemiz lazım” dedi.