Bolu Bağışçılar Vakfı, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD), Ziraat Mühendisleri Odası, İNG Bank Şube Müdürü, Bolu Gazeteciler Cemiyeti, Muhtarlar Derneği, Mali Müşavirler Odası ve Darülacaze Yönetim Kurulu üyeleri Vali Ahmet Zahteroğulları'nı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
Vali Zahteroğulları ilk olarak Bolu Bağışçılar Vakfı Başkanı Şerafettin Erbayram ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında ağırladı. Bolu Bağışçılar Vakfı Başkanı Erbayram, Vakıf çalışmaları hakkında Vali Zahteroğulları'na bilgiler vererek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Vali Ahmet Zahteroğulları'nın Bolu'ya Vali olarak atandığını ve göreve başladığını duyan 85 yaşındaki Sebahat Çalıkuşu'da Vali Zahteroğulları'nı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Sebahat nine, yaptığı birikimle Mudurnu'ya bir çeşme yaptığını belirterek birikiminin geriye kalan kısmını değerlendirmek için Vali Zahteroğulları'nın kendisine yardım etmesi istedi. Ne gerekirse yapacağını belirten Vali Zahteroğulları, Benden başka bir isteğin var mı? Allah Razı olsun. Dualarını eksik etme” dedi.

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Genel Başkanı Hasan Sert te Vali Ahmet Zahteroğulları'nı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti ve ziyaret anısına porselenden yapılmış TÜMSİAD'ın plaketini takdim etti.
Diğer bir ziyareti ise Ziraat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Kalfa ve Yönetim Kurulu üyeleri gerçekleştirdi. Ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Kalfa, Vali Zahteroğulları'na Oda olarak yaptıkları hizmetler hakkında bilgiler verdi. İNG Bank Şube Müdürü A. Zeki Peker de Vali Ahmet Zahteroğulları'nı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
Bolu Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Caner Güngör ve Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Ahmet Zahteroğulları'nı ziyaret etti. Bolu Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Caner Güngör, Cemiyet hakkında bilgiler vererek hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını ifade etti.
Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Çalışkan ve Yönetim Kurulu üyeleri de Vali Zahteroğulları'nı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler ve Dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.
Mali Müşavirler Odası da Vali Ahmet Zahteroğulları'nı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Mali Müşavirler Odası'nın Vali Zahteroğulları'nı ziyaretinde Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Tunca, Başkan Yardımcısı İlkay Bağatur, Sayman İsmail Vardanlı ve üye Nihat Başer hazır bulundu.
Son olarak Darülacaze Genel Başkanı Nevzat Bayhan ve Yönetim Kurulu üyesi Hamza Cebeci Vali Ahmet Zahteroğulları'nı makamında ziyaret ederek, Darülacaze hakkında bilgiler vererek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Darülacaze yetkililerinin Vali Zahteroğulları'nı ziyaretinde Milletvekili Fehmi Küpçü ve Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da katıldı.
Ziyarete gelen heyetlere teşekkür eden Vali Zahteroğulları, Bolu'ya yeniden hizmet e