Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Yeniçağa ilçesine giden Vali Zahteroğulları, ilçede bir takım ziyaret ve incelemelerde bulundu.
Vali Ahmet Zahteroğulları bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Yeniçağa ilçesine gitti. Yeniçağa Kaymakamı Fahrettin Demir tarafından karşılanan Vali Zahteroğulları'na öğrenciler çiçek takdim ettiler.
Vali Zahteroğulları ve beraberindekiler daha sonra ise Kaymakamlık makamına geçtiler. Ziyarette ilçe Kaymakamı Fahrettin Demir Vali Zahteroğulları'na ziyaretleri için teşekkür etti. Vali Zahteroğulları, Gelir gelmez ilçe ziyaretlerimizi yapmaya başladık ve önce uzak ilçelerimize gittik. Bugün de buraya geldik. Birlikte yapacağımız ne gibi işler var bunu konuşmak için buradayız” dedi.
Ziyarette daha sonra ise ilçe Kaymakamı Fahrettin Demir tarafından Vali Zahteroğulları'na ilçe hakkında brifing verdi.
Belediye de ziyaret edildi
Vali Zahteroğulları ve beraberindekiler daha sonra ise Yeniçağa Belediye Başkanı Recai Çağlar'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkanı Çağlar, Vali Zahteroğulları'na ziyaretleri için teşekkür ederek, İnşallah memleketimize hayırlı işler yapmak bizlere nasip olur” dedi.
Yeni görevinde Başkan Çağlar'a başarılar dileyen Vali Zahteroğulları, Göreviniz hayırlı olsun. Allah ilçenize güzel ve hayırlı işler yapmanızı nasip etsin. Bu tür görevler hem atanmışlar hem de seçilmişler için zordur. İnşallah iyi işler yaparsınız” dedi.