Vali Ahmet Zahteroğulları, Mudurnu İlçesi ve Taşkesti Beldesi'nde yapımı devam eden projeler ile yeni yatırım yapılacak olan turizm alanlarını ziyaret etti. Ziyaretlerinde firma sahipleri ve vatandaşlarla sohbet eden Vali Zahteroğulları, Bolu'yu ileriye taşıyacak, istihdam sağlayacak her projeyi ve yatırım alanlarını yerinde incelediğini, bu yatırımlarda civar köylülerin de görüşlerini almak için bu ziyaretleri gerçekleştirdiğini kaydetti.

Mudurnu İlçesi ve Taşkesti Beldesinde yapımı devam eden projeler ile yeni yatırım yapılacak turizm alanlarını Vali Ahmet Zahteroğulları ziyaret etti. Vali Zahteroğulları'nın ziyaretine Mudurnu Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, Taşkesti Belediye Başkanı Saim Çevik ile Mudurnu İl Genel Meclis Üyeleri katıldı.

Ziyaretlerde ilk olarak 1. etabının yapımı devam eden Borvo Resport- Spa'nın inşaat alanı gezildi. Vali Zahteroğulları ve beraberindekiler burada proje mimarı Doğan Duran'dan bilgiler alırken, yapımı tamamlanan bir örnek ev de gezildi.

Vali Zahteroğulları ve beraberindekiler daha sonra ise devre mülk yapılacak olan Sarot Termal Turizm alanını gezdikten sonra Babas Kaplıcalarına uğradılar. Vali Zahteroğulları, burada kaplıcaya gelen vatandaşlarla sohbet etti ve önümüzdeki yıllar içinde yapılacak yatırımlar ile Babas Kaplıcası ve çevresinin Mudurnu ile Bolu'ya yakışacak daha güzel bir hale geleceğini ifade etti. Vali Zahteroğulları ve beraberindekiler daha sonra ise Burj El Babas inşaat alanlarını gezerek, çalışmaları yerinde inceledi.

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları daha sonra ise Sarot Termal Tesislerini ziyaret etti. Bu ziyarette civar köylüler ile de bir araya gelen Vali Zahteroğulları, yatırımcılara yöre halkının da taleplerini dinleyip, halkın hassasiyet gösterdiği konulara duyarlı olmalarını ve yine yöre halkının ekonomik çıkarlarını ön planda tutmalarını istedi. Yöre halkının da bölgeye büyük tesisler inşa eden yatırımcılara destek vermeleri gerektiğini söyledi.

Vali Zahteroğulları ve beraberindekiler daha sonra ise Taşkesti Belediye Başkanı Saim Çevik'i ziyaret etti.