Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları Ramazan Bayramı sonrası ilk mesai günü Valilik personeli ile bir araya gelerek bayramlarını kutladı. Diğer bayramlaşmaların aksine personeli ile makam odasında sohbet eden Vali Zahteroğulları, her çalışan ile tanıştı sohbet etti.

Valilik Makamında yapılan bayramlaşmaya Vali Yardımcıları Ömer Eru, Cemal Polat, Necdet Özeroğlu, Ayhan Kartlı ve Valilik çalışanları katıldı. Valilik çalışanlarının tek tek geçmiş bayramını kutlayan Vali Zahteroğulları, Valilik personelini makam odasında ağırlayarak, çikolata ve çay ikramlarında bulundu. Sohbet ortamında geçen ziyarette Vali Zahteroğulları personelinin hem bayramlarını kutladı hem de bir isteklerinin olup olmadığını sordu.

Valilik çalışanlarını bayramlaşma sonrası göndermeyip çay ikramında bulunan Vali Zahteroğulları, Diğer bayramlaşmalar nasıl oluyordu bilmiyorum ama ben sizlerin bayramlaşıp hemen gitmenizi istemedim. Burada sizlerle sohbet edip hem tanışmak hem de bir sıkıntınız olup olmadığını sormak istedim. Bayramlarda da kapım sizlere sonuna kadar açık. İnşallah aileleriniz ile güzel bir bayram geçirmişsinizdir. Yeniden geçmiş bayramınızı kutluyorum” dedi.