Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, bir takım inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Kıbrıscık İlçesi'ne gitti. Vali Zahteroğulları ilçe gezisinde ilk olarak 2012 yılında Çökeler Köyü'nde çıkan yangında evleri yanan afetzede aileler ile bir araya geldi ve onları devlet tarafından yaptırılan yeni evlerinde ziyaret etti.
Kıbrıscık ilçesine giden Vali Ahmet Zahteroğulları'nı Çökeler Köyü girişinde Kıbrıscık Kaymakamı Emre Yalçın tarafından karşılanırken, ilçe gezisine İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli, Tarım İl Müdürü İsmail Taş, Milli Eğitim Müdür Vekili Recep Nuri Kaçmaz, AFAD İl Müdürü Hasan Erdoğan katıldı.
Vali Zahteroğulları, ilçe gezisinde ilk olarak Çökeler Köyü'ne gitti. 2012 yılında çıkan yangında 3 ev ve 7 samanlık yanmış, aileler mağdur olmuştu. Geçen süre zarfından AFAD tarafından evleri yaptırılmış ve vatandaşların mağduriyeti giderilmişti. Evlerini teslim alan köylüleri ziyaret eden Vali Zahteroğulları, hayırlı olsun dileklerini iletti.
Köy Muhtarı Kemal Günenç ve köylülerle bir araya gelen Vali Zahteroğulları ve beraberindekilere teşekkür eden köylüler, Devletimiz bizim her zaman yanımızdaydı. Allah hepinizden razı olsun. Yangında evlerimiz gitti ama devletimiz bizi o günden bu güne yalnız bırakmadı. Allah başımızdan sizleri eksik etmesin” diyerek teşekkürlerini ilettiler.
Vali Zahteroğulları çocuklarla da sohbet ederek, onlara çikolata hediye etti. Özellikle Sedanur ve Sudenur isimli ikizler ziyaret boyunca Vali Zahteroğulları'nın yanından ayrılmadılar.
Çökeler Köyü ziyaretinin ardından Vali Zahteroğulları ve beraberindekiler Kıbrıscık Kaymakamlığı'nı ziyaret ederek, İlçe Kaymakamı Emre Yalçın'dan ilçe ile ilgili bir brifing aldı.