Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, ressam Şenol Sak ve öğrenciler tarafından hazırlanan ‘Atölye Sak' resim sergisinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışta 2 yaşındaki Irmak isimli kızın da resimlerini gören Vali Zahteroğulları, minik kızın ailesini kutladı. Minik ressam Irmak ile resimlerin başına geçen Vali Zahteroğulları, Bu resimde ne çizdin?” diye sorduğu minikten Yılan resmi çizdim” cevabını alması gülüşmelere neden oldu.
Vali Ahmet Zahteroğulları, Atölye Sak resim sergisinin açılışını gerçekleştirdi. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Galerisinde yer alan resim sergisinin açılışında Vali Zahteroğulları'nın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hasan Kaplan, Ressam Şenol Sak, ressamlar ve aileler yer aldı.
Resim atölyesinde yer alan 18 ressamın 110 eserinin yer aldığı serginin açılışında konuşan Vali Zahteroğulları, Şehirdeki her sanat faaliyeti bizleri mutlu ediyor. Emeği geçen bütün arkadaşlarımızı kutluyorum. Şenol Hoca sadece kendi sanatına bakıp ilerlemiyor. Onun sayesinde resimle iştigal eden bir çok kişi de yetişti. Kendisini de bu yönde tebrik ediyorum. Yeniden emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.
Daha sonra ise serginin açılış kurdelesi kesildi ve sergi gezildi.
Vali Zahteroğulları'nın sergiyi gezdiği sırada 2 yaşındaki Irmak Muratoğlu'nun resimlerini de görerek, hem minik Irmak'ı tebrik etti hem de ailesini. Minik Irmak'ın sergide yer alan 5 resmi ve annesi ile resim yaparken çekilen fotoğraflarını gören Vali Zahteroğulları, daha sonra Irmak'ın resimleri ile ilgili sorular sordu. Minik ressama Bu resimde ne çizdin” diye soran Vali Zahteroğulları, minik ressamdan Yılan resmi çizdim” cevabını alması gülüşmelere neden oldu.