Bolu Valisi Ahmet Ümit, korona virüs tedbirleri kapsamında vatandaşlara seslenerek, görevliler dışında kimsenin dışarıya çıkmaması gerektiğini söyledi.

Korona virüsle mücadele kapsamında tedbirler her geçen gün arttırılarak devam ediyor. Bolu'da da İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından çalışmalar yapılarak, yeni kararlar kamuoyu ile paylaşılıyor. Süreci yakından takip ederek, kurumlarla sürekli bağlantı kurarak çalışan Bolu Valisi Ahmet Ümit de, salgın hakkında açıklamalarda bulundu.

“GELECEĞİMİZ İÇİN BU GÜNLERDE SABIR VE FEDAKARLI GÖSTERECEĞİZ”

Vatandaşların evde kal çağrısına uyması gerektiğini söyleyen Vali Ümit, gelecek günler için sabır ve fedakarlık gösterilmesi gerektiğini belirterek, Bu iyi durumun sürmesi için tedbirlerin aynı şekilde sürdürülmesi gerekiyor. Bu noktada emniyet güçleri ve kurumların dikkatli olması gerekirken vatandaşların bu konuda göstermiş oldukları duyarlılığı biraz daha artırmalarını istiyoruz. Çünkü bu hem bireysel hem de toplumsal olarak sağlığımızın olmazsa olmaz şartı. Yarınlarda daha güzel bir şekilde bir araya gelip oturup sohbet etmek istiyorsak, hiçbir bireyimizi kaybetmeden devam etmek istiyorsak o zaman tedbirlere uymamız gerekiyor. Geleceğimiz için bu günlerde sabır ve fedakarlık göstereceğiz. Mümkün olduğunca görevliler dışında kimse dışarıya çıkmasın” şeklinde konuştu. Özgür Bolu