Bolu Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı Sevgi Evleri’nde kalan çocuklar ile Gündüzlü Bakım Merkezi’nden hizmet alan çocuklar ‘20 Haziran Babalar Günü’ dolayısıyla Bolu Valisi Ahmet Ümit’i makamında ziyaret ederek Babalar Gününü kutladılar. Babalar Günü dolayısıyla Vali Ahmet Ümit’e gerçekleştirdikleri ziyaretlerine, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Koçyiğit, Sevgi Evi ile Gündüzlü Bakım Merkezi personeli de katıldı.

“EVLATLARIMIZA AİLE ŞEFKATİNİ GÖSTERMELİYİZ”

Ziyaretine gelen çocuklarımızla yakından ilgilenerek devletimizin ve Vali babalarının her zaman yanlarında olduğunu bir kez daha hissettiren Bolu Valisi Ahmet Ümit, “Devletimize ve milletimize emanet edilen çocuklarımıza aile sevgisini hissettirmek hepimizin insanlık görevidir. Evlatlarımıza aile şefkatini göstermeliyiz. Çocuklarımızın, devletine, milletine ve insanlığa yararlı, milli ve manevi değerlere sahip iyi bireyler olarak yetişmeleri için tüm imkânlarımızı kullanıyoruz. Evlatlarımızın huzurlu yetişmesi ve geleceğe en güzel şekilde hazırlanmaları gayreti içerisindeyiz" diyerek evlatlarımıza devletimizin, Vali babalarının ve Şengül Ümit annelerinin her zaman yanlarında olduğunu ifade etti.

“TEŞEKKÜRLERİMİ ARZ EDİYORUM”

Bolu Valisi Ahmet Ümit ile eşi Şengül Ümit’in Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı kuruluşlarında kalan veya hizmet alan tüm çocuklarımızı sürekli takip ettiklerini belirten Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Koçyiğit, “Çeşitli programlar vesilesiyle fırsat buldukça çocuklarımızla bir araya geliyorsunuz. Çocuklarımızla birlikte sizin Babalar Gününüzü kutlamak için ziyaretinize geldik. Devletimizin Bolu’daki en üst yöneticisi olarak öncelikle Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze, çocuk evlerimize, çocuklarımıza, engellilerimize, yaşlılarımıza, kısacası Müdürlüğümüzden hizmet alan herkese vermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkürlerimi arz ediyorum” dedi. Elif Erdoğan