Valiliğin koordinesinde yapılan Şehitlik ziyaretine Bolu Valisi Ahmet Ümit, Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Yavuz Çankaya, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ömer Ersever, İl Müftüsü Orhan Genç, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü Bekir Koçyiğit, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bolu Şubesi Üyeleri Gazilerimiz ile şehitlerimizin birinci derece yakınları katıldı.

Şehitlikte din görevlileri tarafından Kuran-ı Kerim okundu. Okunan Kuran-ı Kerimin ardından İl Müftülüğünün koordinesinde Ramazan Ayı boyunca okunan hatimlerin duası yapılarak şehitlerimizin şahs-ı manevilerine hediye edildi.

Vali Ahmet Ümit, Garnizon Şehitliğinde düzenlenen programa katılan şehitlerimizin yakınlarıyla da sohbet ederek bayramlarını kutladı.

Şehitlik programının devamında kabirlerin başına giden Bolu Valisi Ahmet Ümit, şehit ailelerimiz ile beraber dua etti.

“ŞEHİTLERİMİZİN KABRİNİ ZİYARET ETTİK”

Garnizon Şehitliğinde düzenlenen program sonrası açıklamalarda bulunan Bolu Valisi Ahmet Ümit, çok sakin geçirilen bir Ramazan Ayı'nın ardından bugün bayramın birinci gününün idrak edildiğini belirterek, Bizim gelenek ve göreneklerimizde milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmak, geçmişimize ve tarihimize sahip çıkmak çok önemli bir yer tutar. Biz bayrama özellikle şehitliklerimizin ziyareti ile başladık. Bugün, şehitlerimizin birinci derece yakınlarının şehitlikleri ziyaret etme hakları vardı. Bizler de sınırlı sayıda olarak şehit ailelerimize eşlik ettik. Bu vesileyle Bolulu hemşehrilerimin, basın mensuplarının ve aziz milletimizin bayramlarını bir kez daha kutluyorum. Bu mübarek günlerin tüm insanlığa hayırlar getirmesini niyaz ediyorum” dedi. A. Haktan Yamantürk