Vali İbrahim Özçimen, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle kendisini ziyaret eden İl Müftüsü Mehmet Şahin ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. Vali Özçimen, Kutlu Doğum Haftasının Müslüman alemi için çok büyük önem taşıdığını belirtti.
Ziyarete İl Müftüsü Mehmet Şahin, İl Müftü Yardımcıları Dr. Halil Taşpınar, Dr. Nusret Dede ve Bayram Erdoğan katıldı. Müftü Mehmet Şahin, Kutlu Doğum Haftasında yapılacak programlar hakkında Vali Özçimen'e bilgi vererek, Tüm yurtta olduğu gibi İlimizde de bu haftayı en hayırlı şekilde idrak etmek amacıyla bir dizi etkinlikler düzenledik” ifadelerine yer verdi.
İl Müftüsü Mehmet Şahin Kutlu Doğum haftası ziyareti dolayısıyla Vali Özçimen'e Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayınlarından 5 ciltten oluşan Kur'an Yolu Tefsiri hediye etti. Kutlu Doğum Haftası'nın Müslüman alemi için çok büyük önem taşıdığını vurgulayan Vali Özçimen, İnsanın maddi ihtiyaçlarının ön plana çıkartıldığı, manevi ihtiyaçlarının ise arka plana itildiği bu asırda, en fazla ihtiyaç duyulan şey Hz. Muhammed'in evrensel ve ilahi mesajıdır. Bu mesajı çok iyi anlamak lazım” dedi. Hafta boyunca düzenlenen programların başarılı geçmesini dileyen Vali Vali Özçimen, ziyaretleri için Müftülük heyetine teşekkür etti.