İzzet Baysal 50. Yıl Ortaokulu 7'nci sınıf öğrencisi Kübra Ok, Vali İbrahim Özçimen'i makamında ziyaret etti. ‘Unutmadım Vali Amca' isimli şiirini Vali Özçimen'e takdim eden Kübra Ok, 1'nci dönem karnesini ve takdir belgesini de gösterdi.
İzzet Baysal 50. Yıl Ortaokulu 7'nci sınıf öğrencisi 13 yaşındaki Kübra Ok, babası Recep Ok ve 8 yaşındaki kardeşi Elif Ok ile birlikte Vali İbrahim Özçimen'i makamında ziyaret etti.
Sohbet havasında geçen ziyarette Kübra Ok, Vali İbrahim Özçimen için yazdığı ‘Unutmadım Vali Amca' şiirini Vali Özçimen'e takdim etti. Okul durumu hakkında da Vali Özçimen'e bilgiler veren Kübra Ok, 1'nci dönem karnesini ve takdir belgesini de gösterdi.
Kübra Ok'un babası Recep Ok'ta Vali İbrahim Özçimen'e kızının rahatsızlığı hakkında bilgiler vererek, Kızım böbrek büyümesinden dolayı 4 kere ameliyat oldu. Şu an 3 ayda bir kontrole gidiyoruz” dedi.
Kübra'nın kendisi için yazdığı şiiri okuyan ve çok beğendiğini ifade eden Vali Özçimen Kübra'ya acil şifalar diledi. Vali Özçimen, "Şiirlerin çok güzel. Derslerini ihmal etme. Çalışan her zaman kazanır. Kaderinde kendin gibi güzel olsun. Talihin açık olsun. Başarılarının devamını diliyorum" dedi. Vali Özçimen, Kübra ve kardeşi Elif'e çeşitli hediyeler verdi.
Kübra Ok tarafından Vali İbrahim Özçimen adına yazılan şiir;
UNUTMADIM VALİ AMCA
Çocuklara karşı sevgiyle bakışınızı,
Büyüklere karşı her zaman saygılı oluşunuzu,
Bolu'muz için gece gündüz çalışmanızı,
Unutmadım Vali Amca.
Tüm halkımıza adaletli oluşunuzu,
Tüm çaresizlere çare oluşunuzu,
Yanlışlıklara karşı dik duruşunuzu,
Sürekli doğruların yanında oluşunuzu,
Unutmadım Vali Amca.
Hastaneleri, okulları, yolları güzelleştirmenizi
Yanlış yapılan işleri eleştirmenizi
Gariban ve yoksulların imdadına melek gibi yetişmenizi
Unutmadım Vali Amca.
Sayın Valim; Saygılarınızı sunar Ellerinizden öperim
Kübra OK
50. Yıl İzzet Baysal Ortaöğretim Okulu 7/B