Vali İbrahim Özçimen, Ziraat Odasının yeni binasına giderek Oda yetkililerini ziyaret etti. Vali Özçimen, Ziraat Odasının kent tarımının gelişmesinde ve çiftçilerin kalkınmasında önemli rol oynadığını ifade ederek, İlin tarım ve hayvancılık durumu ile ilgili bilgiler aldı.
Ziraat Odası Bolu Şube Başkanı İsmail Yamantürk tarafından karşılanan Vali İbrahim Özçimen, Oda Başkanı İsmail Yamantürk'e ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. Ziraat Odası olarak çiftçilerin sorunları ile yakından ilgilendiklerini kaydeden Başkan Yamantürk, ildeki nüfusun kırsal bölümünün tarım ve hayvancılıkla geçimini sağladığını belirtti.
Bolu'nun turizm İli olduğunu ve Tarım ve Hayvancılığın da Bolu için ayrı bir öneme sahip olduğunun altını çizen Vali Özçimen, Devletimiz hem hayvancılık hem de tarım alanında önemli teşvikler veriyor. Vatandaşlarımızın bu konularda bilinçlendirilerek bu desteklerden faydalanmalarını sağlamamız lazım” şeklinde konuştu.
Ziraat Odası ziyareti sonrası Vali Özçimen, İsmail Yamantürk ile birlikte esnaf ziyaretinde bulundular. Kemal Türesin'in işyerini ziyaret eden Vali Özçimen, orada işyeri sahibi ile sohbet ederek birlikte çay içtiler. Hilmi Erçoşkun, Emekli öğretmen Siyami Bozbulak ve Kemal Türesin'in oğlu Semih Türesin'inde bulunduğu ziyaret samimi bir ortamda geçti.